دبير اجرايي همايش:
رشد دانش تجارت در خوزستان هدف برگزاري همايش است
دبير اجرايي همايش تجارت الكترونيك خوزستان گفت: اين همايش با هدف رشد دانش تجارت و آشنايي تجار خوزستاني با تجارت الكترونيك، 23 خرداد ماه در اهواز برگزار ميشود.
"احسان غديري" در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه خوزستان افزود: قصد داريم به بازرگانان اهوازي تجارت الكترونيك را معرفي و مباحث حقوقي مربوط به آن را نيز براي آنها تشريح كنيم. در واقع هدف اين است كه علم موجود در تجارت الكترونيك را براي مخاطبان شرح دهيم.
وي بر تداوم برپايي دورههاي آموزشي در زمينه تجارت الكترونيك تاكيد كرد و گفت: ميتوان با آشنا كردن بازرگانان با تجارت الكترونيك برخي واسطههاي موجود را كنار گذاشت و تنها در برخي موارد خاص از واسطهها استفاده كنيم.
غديري ادامه داد: به عنوان نمونه تجار ميتوانند با آشنا شدن با اين علم، به صورت مستقيم و به ميزان واقعي به خريد كالا بپردازند كه اين اقدام موجب كاهش يافتن برخي هزينههاي حمل و نقل ميشود. همچنين بازرگان براي فروش كالاي خود با واسطه مجبور است آن را به صورت فلهاي بفروشد، اما در صورت واگذاري به مصرف كنندهي نهايي بايد آن را بستهبندي كند كه همين امر به نوعي ميتواند به بازرگانان كمك كنند.
دبير اجرايي همايش تجارت الكترونيك خوزستان تاكيد كرد: تجارت الكترونيك با كوتاهتر كردن زنجيرهاي توزيع تعداد واسطهها را كمتر ميكند كه اين اقدام به نوعي هزينههاي حمل و نقل و انبارداري را كاهش ميدهد.
وي ادامه داد: در حال حاضر روزانه 25 درصد از مجموع تجارتها به روش تجارت الكترونيك صورت ميگيرد. همچنين حدود 2 هزار ميليارد دلار معامله بر اساس اين نوع تجارت انجام ميشود.
او عنوان كرد: به تازگي سيستم امضاي ديجيتال در كشور اجرا شدهاست. تعداد كمي از كشورها داراي اين سيستم هستند، اما دولتهاي مختلف ميتوانند مراكزي را كه داراي اين سيستم هستند را بررسي و آن كشورهايي كه از نظر امنيتي در وضعيت بهتري هستند را براي انجام معاملات انتخاب كنند.
دبير اجرايي همايش تجارت الكترونيك خوزستان خاطرنشان كرد: اقتصاد كشور ما نسبت به ساير كشور ها از نوع اقتصاد بسته است، به همين دليل تاثيرپذيري از ساير كشورها براي رشد تجارت الكترونيك در ايران كمتر است.
٠٩:٢٨ ٣١/٠٢/١٣٨٦