يك مسئول در سازمان ميراث فرهنگي پيشنهاد كرد :
برپايي موزه محصولات صنعتي در استان مركزي
در راستاي توسعه صنعت گردشگري هنوز قوانين منسجمي تدوين نشده است و تا زماني كه ضرورت گردشگري به عنوان صنعتي درآمدزا و موثر در سلامت رواني جامعه احساس نشود، مشكلات موجود پابرجاست.
به گزارش" ايلنا"،"فولادوند" قائم مقام سازمان ميراث فرهنگي استان مركزي در همايشي كه به مناسبت هفته ميراث فرهنگي در سالن شهيد چمران دانشگاه اراك برگزار شد، ضمن بيان مطلب فوق مهمترين هدف برگزاري همايش را بررسي قابليت ها، موانع و راهكارهاي توسعه گردشگري از ديد كارشناسان عنوان كرد و گفت: در استان مركزي عليرغم وجود 152 جاذبه گردشگري جذب توريست چندان چشمگير نبوده است كه علل مهم آن را مي توان در حضور كمرنگ بخش خصوصي، عدم تبليغات و آموزش وسيع و همه جانبه و نبودن امكانات اقامتي مناسب دانست.
وي گفت: با تشكيل كميته اي در خصوص برگزاري همايش و اطلاع رساني صورت گرفته و در اين خصوص از علاقه مندان به اين حوزه براي ارائه مقالات دعوت شد كه از 14 مقاله ارسالي 2 مقاله برگزيده شد.
مديركل دفتر نظارت و استانداردهاي فني سازمان ميراث فرهنگي كشور نيز طرح ايجاد سفر كارت را يكي از راه هاي آشنايي با جاذبه هاي گردشگري استان ها عنوان كرد و گفت: تاكنون 700 مركز اقامتي براي همكاري با اين طرح اعلام آمادگي كرده اند.
وي يكي از راه هاي جذب گردشگر در استان مركزي را برگزاري تورهاي صنعتي با توجه به وجود صنايع مختلف در اراك و ايجاد موزه اي از توليدات كارخانجات عنوان كرد.
٢٠:١٠ ٣١/٠٢/١٣٨٦