مسوول مرکز تحقيقات چاي کشور در گفتوگو با ايسنا:
براي اولينبار در کشور رشته کارشناسي چاي داير شد
« براي اولينبار درسطح کشور، رشته توليد و فراوري چاي در مقطع کارشناسي با همکاري دانشگاه جامع علمي کاربردي و مرکز آموزش عالي علمي کاربردي جهاد کشاورزي گيلان ايجاد شد.»
ميرحسيني مقدم ـ مسوول مرکز تحقيقات چاي کشور ـ در گفتوگو با خبرنگار كشاورزي خبرگزاري دانشجويان ايران افزود:« همچنين با هماهنگي دانشگاه جامع علمي کاربردي در 5 سال اخير از طريق برگزاري آزمون موفق به آموزش 121 نفر کاردان چاي شديم.»
او گفت:« در سال 84، 50 نفر از طريق آزمون مورد پذيرش دانشگاه جامع علمي کاربردي شدند که برخي از آنها نيروهاي جهاد کشاورزي بوده و تعدادي نيز در بخش کارخانههاي خصوصي چاي به عنوان ناظر فني و کارشناس فني انجام وظيفه ميکنند.»
ميرحسيني مقدم از کمبود نيروي متخصص در اين زمينه چاي بهعنوان مهمترين مشکلات اين بخش نام برد و تصريح کرد:« در مقايسه با مرکز تحقيقات چاي بنگلادش و سريلانکا که در بخشهاي مختلف حداقل چهار تا پنج نيروي متخصص در مقطع دکتري وجود دارد، در ايران يک دکتري (PHD) در رشته چاي نداريم.»
وي گفت:« در کل مرکز تحقيقات چاي کشور فقط يک نفر PHD و 2 نفر دانشجوي رشته دکتري داريم.»
مسوول مرکز تحقيقات چاي کشور با اشاره به تخصيص 14 ميليارد ريال اعتبار براي اين مرکز خاطرنشان کرد:« در حال حاضر 15 فقره طرح تحقيقاتي با همکاري 20 کارشناس ارشد در مرکز تحقيقات چاي کشور در مرحله اجرا است.»م/د
١٠:٤٣ ٢٦/١١/١٣٨٤