وزيربهداشت خبرداد:
پيشتازي ايران در تحقيقات نانوفن آوري پزشکي در منطقه
تبديل تحقيقات محققان نانوتكنولوژي پزشكي کشوربه پروژههاي صنعتي در آينده نزديك
وزير بهداشت اعلام کرد: نتايج تحقيقات كاربردي نانوفن آوري در رشتههاي علوم پزشكي در آيندهاي نزديك به پروژههاي صنعتي يا حداقل نيمه صنعتي تبديل ميشوند.
به گزارش خبرنگار علمي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) ، دكتر كامران باقري لنكراني وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي كه در اولين كنگره بينالمللي پژوهشي دانشجويان علوم پزشكي كشور سخن ميگفت، در جمع خبرنگاران اظهار كرد: خوشبختانه هشتمين كنگره ملي با حضور دانشجويان علوم پزشكي 12 كشور در دانشگاه علوم پزشكي شيراز برگزار شده كه شاهد ارتقاء مداوم تحقيقات دانشجويي هستيم و مقالات علوم پايه، مطالعات كاربردي و كنترل شده بيشترين تعداد را به خود اختصاص داده است.
وي در بيان جايگاه نانوتكنولوژي در پزشكي گفت: سال گذشته در ميان كشورهاي منطقه بيشترين تعداد مقالات را در كاربرد نانوتكنولوژي در پزشكي و در زمينههاي دارو شناسي، داروسازي ومهندسي بافت داشتيم و اميدواريم در آيندهاي نزديك آنها را به پروژههاي صنعتي و حداقل نيمه صنعتي تبديل كنيم.
وزير بهداشت در خصوص تسهيلات ارائه شده براي دانشجويان رشتههاي پزشكي اظهار كرد: دانشجويان رشتههاي پزشكي كه شامل آييننامه ادامه تحصيل ميشوند، تسهيلاتي براي گذراندن طرح آنها در نظر گرفته شده كه هنوز نهايي نشده است و تا قبل از سال تحصيلي جديد آييننامه جديد آن ابلاغ ميشود.
وي ادامه داد: تحصيل هم زمان در رشتههاي پزشكي به خصوص در سالهاي باليني غير قابل تصور است و اخذ دو مدرك تحصيلي غير مرتبط در دنيا نيز مرسوم نيست و بدين منظور براي دورههاي MD PhD، تحصيل هم زمان MPh را انجام داديم كه با برگزاري آن در يكي از دانشگاهها در سال گذشته تجربه موفقي حاصل شد.
وزير بهداشت خاطرنشان كرد: براي دانشجويان PhD به خصوص در رشتههاي موردنياز كشور تسهيلاتي قائل شدهايم كه اميدواريم امسال انجام دهيم و آنها را اعلام خواهيم كرد و نيز در خصوص تخصص باليني، ظرفيتهاي پژوهشي ما محدود است به طوري كه همه ساله از ميان 16 هزار نفر داوطلب رشتههاي تخصصي، حدود 1500 نفر جذب ميشود.
دكتر باقري لنكراني تصريح كرد: كساني كه طبق آييننامه بنياد ملي نخبگان، نخبه محسوب شوند شامل تسهيلات خدمت سربازي نيز ميشوند و حضور آنها در مراكز پژوهشي و تحقيقاتي به عنوان سرباز در حال انجام است.
وي در پايان در خصوص راهاندازي دوره دكتري اپيدميولوژي در يكي از دانشگاههاي علوم پزشكي تهران يا شيراز اظهار كرد: تاسيس رشتههاي جديد ضوابطي ميطلبد كه لازم است تعدادي دانشيار و استاديار حضور داشته باشند و با فراهم شدن همه زمينهها اين رشته تصويب خواهد شد.
١٢:٢٣ ٠٤/٠٣/١٣٨٦