٠٧:٠٠ ٠٦/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
رييس دانشگاه علوم پزشكي شيراز:
دکتري پژوهش در رشته هاي مختلف پزشکي اعطا شود
دانشگاه ها زمينه حضور دانشجويان در مراكز تحقيقاتي را فراهم كنند

ايران در سال گذشته بالاترين رشد تحقيقات را داشت كه با چند گام بلند ديگر جوانان محقق كشور مي‌توان به آستانه پيشرفت و توسعه كشور رسيد.
به گزارش خبرنگار «پژوهشي» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) ، دكتر ايمانيه، رييس دانشگاه علوم پزشكي شيراز كه عصر جمعه در مراسم اختتاميه اولين كنگره بين المللي و هشتمين كنگره ساليانه پژوهشي دانشجويان علوم پزشكي كشور سخن مي‌گفت، اظهار كرد: هوش و خلاقيت ايرانيان به قدري است كه در جاي جاي جهان به بهترين وجه نمود يافته و برگزاري چنين كنگره‌اي به ايجاد زمينه همكاري و تبادل نظر ميان دانشجويان رشته‌هاي مختلف پزشكي در كشور و رفع مشكلات موجود در برابر پيشرفت تحقيقات دانشجويي كه به عنوان مطالبات دانشجويي به وزير بهداشت مطرح شد، كمك مي‌كند.
وي با اشاره به خبر کسب بالاترين سرعت رشد تحقيقات توسط ايران در سال گذشته گفت: جاي اميدواري است كه جوانان محقق كشور با چند گام بلند ديگر به آستانه پيشرفت و توسعه‌اي كه حق ايران است، برسند و وظيفه مسوولان دولتي است كه زمينه بروز خلاقيتها را فراهم كرده و ما نيز با جوانان عهد مي‌بنديم كه از هيچ تلاشي براي پيشرفت آنها دريغ نكنيم.
رييس دانشگاه علوم پزشکي شيراز در بيان راهكارهاي ايجاد و افزايش اشتياق به پژوهش در دانشجويان اظهار داشت: ساختار مراكز تحقيقات دانشجويي بايد بهترين تدوين شود و تسهيلات ويژه‌اي براي شركت پژوهشگران در كنگره‌هاي داخلي و خارجي و نيز گذراندن دوران طرح فارغ التحصيلان در دانشگاهها و موسسات تحقيقاتي و انجام قول وزير بر ارائه مدرك PhD پژوهش در رشته‌هاي مختلف همزمان با رشته MD فراهم شود.
به گفته وي، ايجاد رشته دکتري تخصصي پژوهش زمينه مناسبي فراهم مي کند تا دانشجويان در کنار تخصص مربوطه، مدرک مناسب در ارتباط با پژوهش دريافت کنند.
دكتر ايمانيه خاطر نشان كرد: دانشگاهها در راستاي مشكلات موجود در كشور از انرژي و خلاقيت دانشجويان بهره ببرند و شوراهاي پژوهشي دانشگاه ها بايد سريعتر و با تسهيلات بيشتر تحقيقات دانشجويي را هدايت و تصويب كنند.
وي افزود: دانشگاه ها بايد زمينه حضور دانشجويان در مراكز تحقيقاتي ذي ربط را فراهم كنند و در اين زمينه اقدام دانشگاه علوم پزشكي شيراز با ايجاد 8 كميته تخصصي مراكز تحقيقاتي قابل توجه است كه بايد بهتر جهت دهي شود.
رييس دانشگاه علوم پزشكي شيراز در پايان اين كنگره را موتور محركه‌اي براي تحقيقات دانشجويي خواند و گفت: جبران پژوهش بايد از ساعات استراحت در نظر گرفته شود نه فرصت مطالعه دروس و اگر دوران تحصيل با كاهش فرصت هاي استراحت همراه شود، موفقيت بيشتري حاصل مي‌ شود.

١٣:٣٩ ٠٥/٠٣/١٣٨٦
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد