٠٦:٥٦ ٠٦/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
نرم افزار Parex توسط محققان ایرانی تهیه شد

نرم افزار Parex توسط محققان پژوهشگاه صنعت نفت تهیه شد.
به گزارش خبرگزاری مهر، امروزه یکی از مهمترین کاربردهای راکتورهای بستر شبه متحرک، استفاده از این نوع راکتورها در فرآیند parex  Eluxyl برای جداسازی ایزومترهای رایلین است و از آنجایی که امکان مدل سازی این فرآیند توسط نرم افزارهای مهندسی شیمی نظیر Hysys و Apsen عملی نبوده و عملا تکنولوژی این فرایندها در اختیار شرکت های خارجی نظیر آمریکا و فرانسه بوده و این شرکت ها نیز حاضر به انتقال تکنولوژی در زمینه طراحی این واحدها نیستند لذا به پیشنهاد مجتمع پتروشیمی اصفهان، پژوهشکده توسعه پژوهشگاه صنعت نفت برای اولین بار در کشور اقدام به تهیه نرم افزار parex  کرد.
مهندس صادق زاده از محققان این طرح گفت : مدت زمان تقریبی برای تهیه این نرم افزار یکسان بوده و نتایج نرم افزار با نتایج واحد صنعتی موجود در مجتمع پتروشیمی اصفهان مقایسه و مورد تایید کارشناسان مجتمع قرار گرفت .
وی در ادامه خاطر نشان کرد : با استفاده از این نرم افزار، کاربر قادر است تا مشکلات فرایندی از قبیل تغییر در نوع خوراک، زمان سوئیچ بسترها و ... را بررسی و نسبت به رفع آنها اقدام کند. همچنین کاربر با استفاده از این نرم افزار قادر به طراحی فرایند parex خواهد بود و در حال حاضر نیز پایلوتی با استفاده از این نرم افزار طراحی و مراحل ابتدایی آن برای نصب درمجتمع پتروشیمی بندر امام در حال انجام است.
صادق زاده افزود : از دیگر امکانات نرم افزار parex می توان به امکان ورود داده ها و اخذ نتایج در قالب فرایندهای parex و یا Eluxyl ارایه گزارشات مختلف در مورد پروفایل های غلطت در جریان های خروجی به صورت فایل های متنی و گرافیکی و همچنین پروفایل فشار در بسترهای موجود اشاره کرد.

١٤:٢٣ ٠٦/٠٣/١٣٨٦
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد