نخستين نمايشگاه پيشگامان علوم و صنايع ايران شهريورماه برگزار ميشود
نماينده بنياد دانشهاي ترويجي در دانشهاي بنيادين از برگزاري نخستين كنفرانس جهاني مساله قرن21 و نمايشگاه پيشگامان علوم و صنايع ايران در شهريور ماه سالجاري خبر داد.
به گزارش ايلنا ،"ميثم تهراني"، نماينده بنياد دانشهاي ترويجي در دانشهاي بنيادين و دبيراجرايي نخستين كنفرانس جهاني مساله قرن21 با بيان اين مطلب در جمع خبرنگاران رسانههاي گروهي ، افزود: متاسفانه در پايان قرن گذشته با ناهماهنگيهاي شديدي در روند نظر سنجيهاي علمي مواجه بودهايم به گونهاي كه هيچ اتفاق نظري در بيان يك مساله واحد در حوزه علوم وجود نداشته است.
وي تاكيد كرد: در قرن جديد انسجام مديريتي بر روي مسايل علمي و فني را از دست دادهايم و بسياري از گروههاي كاري و سرمايهگذاري به يك نقطه معطوف شده است.
به گفته وي در سده پيش روي بايد فعاليتي معكوس در حوزه علوم به وقوع پيوندد و در اين راستا با توجه به پيشرفتهاي تكنولوژيكي در ابتدا سده ميتوان مساله قرن را مطرح كرد تا در پايان نتايج آن را استخراج كرد.
تهراني تاكيد كرد: اكنون با شروع هزاره جديد بايد كنفرانسي تاريخي به منظور بررسي مسائل مطرح در شاخههاي مختلف علوم برگزار شود تا از يك سو با هدف جلوگيري از جهت گيريهاي افراطي و تاكيدي مجددا بر لزوم نگرشهاي همه جانبه ، مروري جامع بر تمام زمينههاي كاري مطرح انجام گيرد.همچنين برنامه مطالعاتي و سرمايهگذاري مدوني بر حسب اولويتهاي مطرح طرح ريزي شود.
دبير اجرايي نخستين كنفرانس جهاني مساله قرن21 هدف از برگزاري اين كنفرانس را مروري بر پرسشهاي مطرح در پنج شاخه دانشهاي بنيادين، هفت زمينه دانشهاي كاربردي، سه گروه معماها و مسايل پيچيده و هشت گروه تكنولوژي پيشگام و روبه رشد در قرن حاضر، انتخاب مسلله قرن و اولويتهاي تحقيقاتي در هر يك از زمينههاي فوق دانست.
وي جدول زمانبدي پيش بيني شده اين كنفرانس را 9 روزه اعلام كرد و گفت: برگزاري نخستين فستيوال علمي،اهداي جايزه علمي جهان UEMI و نمايشگاه پيشگامان علوم وصنايع ايران از جمله برنامههاي ويژه در نظر گرفته در طول برپايي كنفرانس جهاني مساله قرن21 برشمرد.
تهراني در خصوص شركت كنندگان اين كنفرانس ادامه داد: در اين راستا از برندگان 108 جايزه معتبر علمي ، روسا و نمايندگان نهصد دانشگاه برتر از يكصد كشور جهان، مديران 140 مركز تحقيقاتي علمي و صنعتي، سفرا و وابستگان فرهنگي 54 كشور جهان در ايران و تني چند از دانشمندان ايراني مقيم خارج از كشور براي شركت در اين كنفرانس دعوت به عمل آمده است.
وي ادامه داد: همچنين نخستين مرحله مسابقه رمز گشايي در ايران توسط بنياد دانشهاي ترويجي در دانشهاي بنيادين درطول برگزاري كنفرانس جهاني مساله قرن 21 برگزار مي شود.اين مسابقه در 10 مرحله و به مدت هفت ماه صورت ميگيرد كه برنده نهايي آن جايزه ويژهاي اهدا ميشود.
تهراني هزينه برگزاري اين كنفرانس را در مرحله نخست 30 هزار دلار اعلام كرد و گفت: تمام هزينه اجرايي نخستين كنفرانس جهاني مساله قرن 21 توسط بخش خصوصي تامين شده است.
١٤:٢٤ ٠٧/٠٣/١٣٨٦