همايش ملي فرهنگ و مديريت جهادي در كشور برگزار ميشود
همايش ملي نقش آبزيان در سلامت جامعه برگزار خواهد شد
اولين همايش ملي فرهنگ و مديريت جهادي در كشور به همت حوزه نمايندگي ولي فقيه در وزارت جهاد كشاورزي همزمان با هفته جهاد كشاورزي طي روزهاي 26 و 27 خرداد ماه جاري در كشور برگزار ميشود.
به گزاترش گروه دريافت خبر ايسنا، تبيين، شناخت، تحليل و تعميم فرهنگ و مديريت جهادي، بررسي رويكردها و رهيافتها و معرفي الگوهاي اداري كارآمد بر مبناي فرهنگ و مديريت جهادي و نهادينه كردن آن و بسترسازي براي استفاده از نظرات و ديدگاههاي انديشمندان و متخصصان در ترويج فرهنگ انقلاب به عنوان مهمترين اهداف اولين همايش ملي فرهنگ و مديريت جهادي ازسوي دبيرخانه اين همايش اعلام شد.
در متن فراخوان اولين همايش ملي فرهنگ و مديريت جهادي آمده است:
«جهاد سازندگي از جمله اولين نهادهاي انقلابي است كه براساس فرمان بنيانگذار كبير انقلاب اسلامي امام خميني (ره) و با هدف انتقال نسيم روح بخش انقلاب به مناطق محروم روستايي و كمك به توسعه همه جانبه در عرصههاي مختلف فرهنگي، اجتماعي و اقتصادي و... پا به عرصه حيات گذاشت.
اين نهاد مقدس و مردمي در آغاز بدون هيچ گونه برنامهريزي قبلي به طور خودجوش در مناطق روستايي و شهري با هدف رفع محروميت از مناطق محروم در گروههايي كاملا مردمي به وجود آمده و در مدت كوتاهي توانست خدمات بسيار ارزندهاي را در روستاها انجام دهد.
همين موفقيت باعث شد، فرهنگي كاملا اسلامي و مردم نهاد برپايه ايمان، ايثار و اعتقاد در اين نهاد انقلابي شكل بگيرد.
اين فرهنگ كه كاملا منحصر به فرد و استثنايي است، تحت عنوان فرهنگ جهادي شناخته ميشود، همان فرهنگي است كه جهاد را با خود به قلب دفاع مقدس كشاند و سربلند از خاكريزها عبور كرد و پس از آن در دوران سازندگي وارد فضاي جديدي از توسعه و بالندگي شد.
پس از ادغام وزارتين (جهاد سازندگي و كشاورزي) شرايط جديدي فراهم شد تا با كمك فرهنگ غني جهادي موجبات پيشرفت و توسعه كشاورزي ايران اسلامي فراهم شود.
در راستاي حمايت از اين روند حيات بخش و با پشتيباني حوزه نمايندگي ولي فقيه در وزارت جهاد كشاورزي براي تقويت و شناساندن فرهنگ و مديريت جهادي، همايشي ملي تحت عنوان فرهنگ و مديريت جهادي برگزار ميشود تا حركتي باشد براي رشد و اعتلاي اين فرهنگ و نقش آفريني روز افزون آن در تحقق اهداف والاي انقلاب اسلامي».
اولين همايش ملي فرهنگ و مديريت جهادي طي روزهاي 26 و 27 خردادماه جاري در تهران برگزار ميشود.
****
همايش ملي نقش آبزيان در سلامت جامعه در سازمان شيلات ايران برگزار ميشود.
به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا، افشين سهراب خان - مدير كل دفتر رياست، روابط عمومي و امور بينالملل شيلات ايران - در جمع نمايندگان اداره قلب و عروق وزارت بهداشت و درمان، انستيتو تحقيقات تغذيهيي و نشريات تخصصي غذا، آموزش و پرورش، و صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران در دفتر مركزي شيلات گفت: به مناسبت گراميداشت هفته جهاد كشاورزي، همايش نقش آبزيان در امنيت غذايي و سلامت جامعه با حضور اساتيد، صاحب نظران و كارشناسان علوم تغذيه در روز 22 خرداد ماه سال جاري در تهران برگزار ميشود.
وي افزود: در اين همايش مسولين و سياستگزاران بخش سلامت جامعه به ارايه سياستهاي كلي درزمينه امنيت غذايي و سلامت مردم پرداخته و كارشناسان چالشها و راهكارهاي پيش روي اين بخش را مورد بررسي قرار خواهند داد.
وي افزود: آبزيان ميتواند جايگزين مناسبي براي گوشت قرمز شود كه در اين راستا شيلات ايران تلاش خود را در جهت ترويج فرهنگ مصرف آبزيان انجام خواهد داد.
در ادامه دكتر طاهره سماوات - رئيس اداره قلب و عروق وزارت بهداشت - گفت: در حال حاضر اطلاعات متفاوتي در رسانهها، در خصوص مقوله سلامت و امنيت غذايي جامعه منعكس ميشود كه بايستي يكسان سازي اطلاعات مدنظر قرار گيرد.
وي با اشاره و تاييد بر سودمندبودن مصرف ماهي در كاهش بروز بيماريهاي قلبي گفت: بيش از نيمي از جمعيت كشور ماهي مصرف نميكنند يا فقط يك بار در هفته مصرف ميكنند؛ حال آنكه مصرف دو بار ماهي در هفته توصيه ميشود.
وي افزود: در اين همايش بايد چالشهاي پيش روي مصرف آبزيان مورد بررسي كارشناسانه قرار گرفته و راهكارهاي لازم ارايه شود.
مهدي شيرازي - معاون دفتر رياست، روابط عمومي و امور بينالملل شيلات ايران - نيز در ادامه گفت: شيلات ايران از طريق تعامل با مسولين و دست اندركاران سلامت جامعه و نيز اقدامات صورت گرفته در شيلات، توانسته است سرانه مصرف آبزيان را از يك كيلوگرم در سال 57 به 7 كيلوگرم افزاش دهد.
وي افزود: در حال حاضر مراكز شيلات در استانهاي غيرساحلي تعامل خوبي با مجموعه سلامت بهداشت و درمان داشته و همايشهاي خوبي را در اين زمينه برگزار كردهاند.
١٥:٤٠ ٠٧/٠٣/١٣٨٦