٠١:٣١ ٠٦/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
كارشناسان صنعت چرم:
داشتن چرم خوب به تغذيه، مكان و كشتار مناسب و علمي دام نياز دارد
صنعت چرم ايران مي‌تواند تا 5 سال آينده جايگاه مناسبي پيدا كند

فعالان صنعتي چرم تحت آموزش كارشناسان فرانسوي قرار گرفتند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر محمدرضا مجيدي - مدير عامل توسعه خوشه صنعتي چرم‌شهر تهران - با اشاره به اين‌كه مدت اين دوره آموزشي سه هفته بوده است، گفت: اين دوره آموزشي با همكاري موسسه غيرانتفاعي آژير فرانسه كه متشكل از تعدادي از كارشناسان صنعتي بازنشسته است، برگزار شد.
وي افزود: موسسه آژير كارشناسان خود را بنا به درخواست كشورهاي ديگر به آن كشورها اعزام مي‌كند و علاوه بر آن آموزش‌هاي آنان نيز كاملا رايگان است.
مجيدي بيان كرد: هم اكنون وضعيت كشتار دام در ايران چندان علمي نيست و به عنوان مثال دام ضدعفوني نمي‌شود. اين در حالي است كه براي داشتن يك چرم خوب بايد ماده اوليه آن يعني پوست دام كيفيت مناسبي داشته باشد.
او اضافه كرد: سالانه حدود 25 تا 28 ميليون گوسفند در كشور كشتار مي‌شود و اين درحالي است كه حجم زيادي از اين گوسفندان براي استفاده از پوستشان پرورش داده نشده‌اند.
دكتر برنارد بوليرمه - كارشناس فرانسوي صنعت چرم و متخصص تحقيق و توسعه - نيز در سخناني گفت: صنعت چرم هم اكنون در اتحاديه اروپا به صورت صنعتي منطقه‌اي فعاليت مي‌كند و كليه كشورهاي اين منطقه در حوزه اين صنعت با يكديگر همكاري مي‌كنند .
وي با اشاره به اين‌كه فرانسه در صنعت چرم بيش از يك قرن سابقه دارد، عنوان كرد: در اتحاديه اروپا در صنعت چرم تقسيم كار شده است. به عنوان مثال ايتاليا و اسپانيا داراي بيشترين امكانات در صنعت چرم هستند؛ آلمان، انگلستان و فرانسه نيز توليد مواد شيميايي چرم را برعهده دارند و به نوعي در اين زمينه بيشتر كشورهاي اروپايي تعامل دارند.
وي درباره وضعيت صنعت چرم ايران توضيع داد: هم اكنون ايران وضعيت مناسبي در توليد سالامبور دارد، اما بايد به سمتي پيش رود كه به جاي صادرات سالامبور به صادرات چرم تكميل شده و محصولات چرمي بپردازد.
او با بيان اين‌كه كشتار علمي در ايران جايگاه مناسبي ندارد، عنوان كرد: سازندگان محصولات چرمي بايد توليدات خود را با طراحي و كيفيت روز توليد كنند تا در بازارهاي بين المللي توان رقابت داشته باشند.
وي خاطرنشان كرد: در صورت علمي شدن صنعت چرم ايران مي‌تواند ظرف 3 تا 5 سال آينده در بازارهاي بين المللي جايگاه مناسبي پيدا كند.
او تاكيد كرد: هرچه اين صنعت تقويت شود، صنايع مرتبط با آن مانند لباس، كفش ، كيف و دكوراسيون خودروسازي نيز به همان نسبت تقويت مي‌شود.
دكتر برنارد آرينيو - متخصص صنعت چرم در فرانسه - نيز اظهار كرد: پرورش دام اهميت بسيار زيادي در صنعت چرم دارد و اگر دام چه از نظر تغذيه و چه از نظر محل سكونت وضعيت مناسبي نداشته باشد، چرم آن نيز كيفيت مناسبي نخواهد داشت.

١٠:٢٥ ٢٢/٠٣/١٣٨٦
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد