٠١:٠٠ ٠٦/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
استاندار:
دانشكده كشاورزي استان بايد به دانشگاهي بزرگ تبديل شود

استاندار آذربايجان غربي خواستار تبديل دانشكده كشاورزي استان به دانشگاهي بزرگ شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) دكتر "رحيم قرباني" در همايش گرامي‌داشت هفته‌ جهاد كشاورزي با بيان اين‌كه استان آذربايجان غربي ظرفيت ايجاد دانشگاه بزرگ كشاورزي را دارد، خطاب به كاركنان و مسوولين جهاد كشاورزي گفت: شما بايد توليدكننده‌ نيروي انساني متخصص كشاورزي نه تنها براي استان بلكه براي كشور ايران و حتي كشورهاي همجوار باشيد.
وي اظهار داشت: متمايزسازي محصولات، افزايش بهره‌وري در واحد سطح و توليد محصولات جديد با استفاده از فن‌آوري‌هاي نو و هسته‌يي بايد در مركز تحقيقات كشاورزي صورت گيرد. هم‌چنين اين مركز بايد گسترش و توسعه يابد.
او با بيان اين‌كه محصولات كشاورزي و دامي بايد سالم‌ترين محصولات باشند و با اشاره به مدل پيشگيري از بيماري آنفلوآنزاي فوق حاد طيور در استان، تصريح كرد: بهداشت جهاني اين مدل را الگو اعلام كرده و استفاده از آن را براي كشورهاي منطقه و حتي جهاني ضروري دانست كه هم‌اكنون ما به دنبال آكادميك كردن آن هستيم.
وي بر توانمندسازي و سرمايه‌گذاري در بخش كشاورزي با ديدگاه علمي در سال جاري تاكيد كرد و اظهار داشت: اين كار را با انجمن‌ها، تشكل‌ها و تعاوني‌هاي بومي انجام خواهيم داد و با كمك نظام بانكي از آنها حمايت مي‌كنيم. با اين كار سرمايه‌گذاري‌ها را تا اعماق روستاها به شكلي سازمان‌يافته خواهيم برد.
قرباني خاطرنشان كرد: در جهاد كشاورزي، روش كارمندي بايد تععطيل شود و شبانه‌روز فرهنگ جهادي بايد به صورت علمي پياده شود.
وي از مسوولان بخش كشاورزي خواست هرچه زودتر برنامه‌ريزي بلندمدت خود را مشخص كنند و اذعان كرد: در آن صورت صنايع در استان كه بيشتر صنايع جانبي كشاورزي هستند، خواهند توانست افق توسعه‌ خود را مشخص كنند.
وي حل مسايل و مشكلات كشاورزي خرد را كار روزمره جهاد كشاورزي دانست و افزود: اين كار جهاد بايد با نگاه روز همراه باشد.
"عبدالله‌زاده" رييس سازمان جهاد كشاورزي آذربايجان غربي نيز در اين همايش با بيان اين‌كه 14 پروژه كشاورزي در هفته جهاد كشاورزي كلنگ‌زني مي‌شود، اظهار داشت: اين پرونده‌ها شامل سدهاي خاكي، آبياري تحت فشار و مجتمع‌هاي توليدي مي‌شود كه با اعتباري حدود 26 ميليارد تومان از محل تملك دارايي‌هاي سازمان و اعتبارات استاني اجرا خواهند شد.
وي از افتتاح 31 پروژه با اعتباري در حدود 6 ميليارد تومان در اين هفته خبر داد و تصريح كرد: اين پروژه‌ها در 8 شهر و 28 روستا اجرا شده‌اند كه 321 خانوار از آنها بهره‌مند شده‌اند. هم‌چنين اين پروژه‌ها براي 197 نفر اشتغال ايجاد كرده‌اند.
وي از تهيه‌ چشم‌انداز توسعه‌ بخش كشاورزي استان به صورت مدون خبر داد و افزود: اين چشم‌انداز براي ارتقاي مديريت در بخش كشاورزي تهيه شده است.
او با بيان اين‌كه نقشه جامع بخش كشاورزي نيز در حال تهيه است، خاطرنشان كرد: با برنامه‌ريزي‌هاي صورت گرفته و با سازماندهي فارغ‌التحصيلان كشاورزي، در پايان سال 86 فارغ‌التحصيل بيكار در اين بخش نخواهيم داشت.

١٠:٤٠ ٢٢/٠٣/١٣٨٦
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد