٢٢:٢٣ ٠٥/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
عضو هيات‌علمي دانشگاه اميركبير:
وضعيت آموزش‌هاي صنعتي در كشور بايد به‌كلي تجديد نظر شود

توسعه صنعتي كشور بايد با آموزش‌هاي مناسب به كارآموزان و فارغ‌التحصيلان دانشگاهي همراه شود.
به گزارش خبرنگار صنعت و معدن خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر حسن فريداعلم - عضو هيات‌علمي دانشگاه اميركبير - در نشست تخصصي توسعه صنعتي، اشتغال و رفاه‌اجتماعي با بيان اين مطلب گفت: متاسفانه هم‌اكنون نظام آموزشي در كشور به سمتي پيش رفته است كه بيشتر به مدرك توجه مي‌شود و داشتن مهارت در رده‌هاي بعدي قرار مي‌گيرد.
وي با اشاره به ناموفق بودن طرح غيرانتفاعي كردن مدارسي مانند البرز و خوارزمي پس از انقلاب عنوان كرد: اين اقدام علاوه بر اين‌كه باعث به هم ريختگي نظام آموزش و پرورش در كشور شد، روحيه مدرك‌گرايي را نيز در بين دانش‌آموزان تقويت كرد.
او توضيح داد: در ادامه سعي كرديم با به وجود آوردن دوره‌هايي تحت عنوان كار و دانش باعث ارتباط بيشتر دانش‌آموزان با كارخانه‌ها و فعاليت‌هاي صنعتي شويم اما متاسفانه اغلب مسوولان كارخانه‌ها به دليل سن پايين دانش‌آموزان با آن‌ها به درستي رفتار نمي‌كردند و اين طرح نيز چندان موفق نبود.
دكتر فريداعلم همچنين با بيان اين‌كه جهت تقويت ارتباط بين محصلان و صنعت، مدارس فني و حرفه‌اي و هنرستان‌ها به وجود آمدند خاطرنشان كرد: در جريان انقلاب فرهنگي اين رويه به وجود آمد كه افرادي كه از هنرستان فارغ‌التحصيل مي‌شدند، پس از آن به دانشگاه نيز بروند اما اين رويه چندان درست نبود و به نوعي دوباره‌كاري محسوب مي‌شود.
او ضمن بيان اين مطلب كه وضع آموزش‌هاي صنعتي در كشور بايد به كلي مورد تجديد نظر قرار بگيرند تصريح كرد: متاسفانه وضعيت فعلي فارغ‌التحصيلان دانشگاه به گونه‌اي شده است كه براي ورود به صنعت آمادگي لازم را ندارند و بايد از ابتدا آموزش‌هاي عملي به آن‌ها داده شود.

١٣:٥١ ٢٩/٠٣/١٣٨٦
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد