در مراسم نخستين سالگرد تأسيس معاونت غذا وداروي علوم پزشكي شهيد بهشتي:
مركز اطلاع رساني سيستم پيام كوتاه جامعه پزشكي اين دانشگاه راه اندازي شد
رئيس دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي با اعلام افتتاح پروژه شهر نمونه غذا و دارو در فيروزكوه گفت: در اين شهرتوليد تا بستهبندي، توزيع و مصرف موادغذايي، دارويي مطابق استانداردهاي علمي است.
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر عليرضا زالي در مراسم سالگرد تاسيس معاونت غذا و داروي اين دانشگاه با اشاره به اين كه 20 درصد جمعيت فيروزكوه سالمند و از ميزان جمعيت دانشآموزي بالايي نيز برخوردار است گفت: اوج سني جمعيت فيروزكوه در دو سر طيف سني جمعيتي قرار دارد و ويژگي جمعيت شهري و روستايي و موقعيت جغرافيايي و زيست محيطي موجب انتخاب اين شهرستان شده است.
وي ادامه داد: دو درصد شير توليدي كشور از فيروزكوه استحصال ميشود و در تامين گندم و جوي كشور هم جزو شهرستانهاي طراز اول محسوب ميشود.
به گفته زالي پروژه نمونه غذا و دارو در سه فاز زماني شكل ميگيرد.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي تشكيل معاونت غذا و دارو را نتيجه كار تيمي برشمرد و افزود: تشكيل اين واحد با كمترين نقش در پيكره تشكيلاتي بود.
زالي به توانمندسازي كارمندان و پرسنل و تكريم ارباب رجوع، توجه به مشتري و رضايت مداري در ساختار غذا و دارو اشاره كرد وافزود: ورود ICT، توسعه سيستم نرمافزاري، افزايش سرعت دسترسي به اطلاعات از ديگر فعاليتهاي حوزه غذا طي 9 ماه گذشته بوده است.
به گزارش ايسنا، دكتر سيد فرشاد حسيني شيرازي معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي از وجود برنامه استراتژيك پنج ساله براي اين معاونت خبر داد و گفت: اين در حاليست كه در برنامه چهارساله، اصلاح و ارتقاي ساختار، ارتقا كيفي گردش كار، برگشت اثرات اجتماعي و ارزيابي و نقص صفر منظور شده است.
وي با اشاره به تلاشهاي صورت پذيرفته براي ترميم فضاي فيزيكي معاونت گفت: معاونت غذا و داروي دانشگاه شهيد بهشتي با پيش از يكهزار داروخانه و چهار هزار توليدكننده مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي وسيعترين حوزه نظارتي را داراست.
دكتر شيرازي به توانمندسازي پرسنل در حوزه كامپيوتر و شبكه اتوماسيون اشاره كرد و يادآور شد: كميتههاي تخصصي داروسازي بيمارستاني، تجويز منطقي دارو، آرايش و بهداشتي و فرآوردههاي طبيعي نيز تشكيل شد.
معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي استفاده از نيروي دانشجويي را تجربهاي موفق در اين عرصه عنوان كرد و گفت: اجراي پلهاي در ICT، جريان هدفمند در اداره غذا، طرح بافر حمايتي در تامين دارو، سيستم ثبت و ارجاع در آزمايشگاه، حلقههاي تودرتو در اداره دارو و سيستم رايانه بدون قلم و كاغذ و ارتباط زنده سمعي و بصري انجام شد.
شيرازي با اعلام دو شماره تلفن 20001030 و 20001090 براي ارسال پيام كوتاه گفت: در اين سيستم S.M.S داروسازان وپزشكان حوزه دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي ميتوانند در كمترين زمان و هزينه از آخرين گزارشات اطلاع حاصل كنند.
وي در خاتمه به برگزاري مسابقه نقاشي در سطوح راهنمايي و دبستان در خصوص تجويز منطقي دارو و خوددرماني اشاره كرد و يادآور شد: هدف از برگزاري آن ايجاد فرهنگسازي و اطلاع رساني توده مردم است.
١٤:٠٥ ٣١/٠٣/١٣٨٦