کارگاه آموزشي تخصصي صنايع کشاورزي در سازمان جهادکشاورزي فارس برگزار شد
با حضور بيش از 85 نفر از مديران واحدهاي صنايع تبديلي، کارگاه آموزشي تخصصي صنايع کشاورزي در سازمان جهادکشاورزي فارس برگزار شد.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه فارس، اين کارگاه که پيرامون موضوعات صندوق حمايت از توسعه سرمايه گذاري در بخش کشاورزي، پايگاه تبادل اطلاعات صنعت و تجارت portal و نقش آموزش و نمايشگاهها در افزايش بهرهوري تشکيل شده بود، مدير صنايع کشاورزي سازمان جهادکشاورزي فارس گزارشي از وضعيت واحدهاي صنايع تبديلي ارايه داد.
مهندس بهجو، اثربخشي صنايع مزبور را در توسعه بخش کشاورزي، امنيت شغلي کشاورزان و تعادل منطقهاي را يادآور شد و اظهار داشت: هر چند سرمايه گذاري در مناطقي دور از مرکز استان مخاطرهآميز و پرزحمت است، اما علاقه و دلبستگي عميق به اعتلاي کشاورزي استان موجب پيروزي بر بسياري از مشکلات شده است.
در اين کارگاه مهندس حميد رضا محسني، معاون امور دام سازمان جهاد کشاورزي فارس نيز نقش صنايع تبديلي را در توسعه امور دام پرثمر دانست و مطالبي را دربارهي تاريخچه صندوق حمايت از توسعه سرمايه گذاري در بخش کشاورزي و اين که صندوق حمايت از توسعه سرمايه گذاري بخش کشاورزي استان فارس از موفقترين ده صندوق فعال کشور است، متذکر شد: هم اکنون سرمايه اين صندوق در استان فارس حدود 33 ميليارد و 400 ميليون ريال بوده و براساس تصميم اخير مجمع عمومي قرار است تا چهار ماه آينده به يکصد ميليارد ريال افزايش يابد.
در ادامه مهندس غلامرضا مقصودي مديرعامل صندوق حمايت از توسعه بخش کشاورزي فارس با اشاره به نحوهي اعطاي تسهيلات در گردش و شرايط آسان حاکم بر آن هدف صندوق را که 49 درصد از سهام آن مربوط به دولت است را کمک به تسهيل سرمايه گذاري در بخش کشاورزي عنوان كرد و افزود: اين صندوقها غير دولتي بوده و تعاوني هاي مرتبط با بخش کشاورزي ميتوانند در آن عضو شوند.
در پايان مهندس کريمي مسؤول اداره توليد و بهره برداري سازمان جهادکشاورزي فارس اعلام داشت: بازار مهمترين عامل در فعاليت توليد محصولات کشاورزي و صنايع فرآوري است و نقش نمايشگاهها در انتقال يافتههاي جديد و افزايش آگاهي تجاري بر کسي پوشيده نيست.
١٦:١٥ ٢٩/١١/١٣٨٤