به همت محققان ايراني
نخستين دستگاه شارژ گروهي تلفن همراه طراحي و ساخته شد
دستگاه شارژ گروهي تلفن همراه به همت محققان پارک علم و فن آوري خراسان طراحي و ساخته شد.
به گزارش سرويس پژوهشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه خراسان، مهندس منوچهر رياضي هروي، مديرعامل موسسه توس نگرش فرد با اعلام اين خبر اظهار داشت: هدف از توليد اين دستگاه رفع نگراني مردم در اماکن عمومي و خصوصي جهت شارژ فوري باتري تلفن همراه و همچنين افزودن به تجهيزات مبلمان شهري بوده است.
وي افزود: اين ايده با توجه به همخواني با آخرين تکنولوژي ارتباطي سيار و نياز افراد جامعه بعد از گذراندن بررسي هاي علمي در اماکن عمومي سطح شهر مشهد نصب شد.
مهندس رياضي با اشاره به امکان ساخت اين دستگاه در دو مدل سکه يي - براي مراکز تجاري- خصوصي - و رايگان - براي استفاده در اماکن دولتي - دانست وافزود: در حال حاضر اين دستگاه در 13 نقطه از شهر مشهد که به ترتيب سه دستگاه در فرودگاه بين المللي شهيد هاشمي نژاد مشهد، دو دستگاه در پايانه مسافربري مرکزي مشهد، يک دستگاه درهتل الغدير، گمرک مشهد، هتل فانونس دريا و شرکت نفت و همچنين دو دستگاه در مراکز تجاري بازار گوهر شاد و دو دستگاه ديگر دربازار بين المللي مشهد (سپاد) نصب و در حال بهره برداري مي باشد.
وي نقش حمايت هاي پارک علم وفناوري خراسان را در پيشبرد ساخت اين نوآوري بسيار موثر دانست و افزود: با توجه به پشتيباني دولت از اهداف مخترعان، پارک علم فناوري خراسان با ارجاع طرح به گروه برق و الکترونيک نسبت به بررسي هاي علمي حمايت هاي خود را مبذول داشت و در زمينه توليد آزمايشي و ارائه آن براي کسب تجربه و نصب دستگاه در مکان هاي عمومي همکاري نمود.
اين پژوهشگر تصريح کرد: با توجه به نوع طراحي خاص دستگاه که بهترين حالت استفاده براي مصرف کننده را امکان پذير مي نمايد، در حال حاضر 5 شغل ايجاد شده است که در صورت توليد انبوه اين محصول در دو شيفت کاري فرصت شغلي براي 30 نفر فراهم خواهد شد.
وي هزينه توليد هر دستگاه را دو ميليون و 800 هزار ريال اعلام کرد و گفت: براي احداث خط توليد و نيمه صنعتي اين دستگاه با پيش بيني هاي انجام شده، مبلغ 700 ميليون ريال براي شروع پروژه نياز است.
١٥:٤٩ ١٠/٠٤/١٣٨٦