مسابقات ملي طراحي و ساخت هواپيماي بدون سرنشين پايان يافت
رييس پژوهشكده شهيد رضايي دانشگاه صنعتي شريف عدم تجربه كافي و كمبود امكانات براي دانشجويان را از مشكل اصلي در برگزاري مسابقات دانشجويي عنوان كرد و گفت: درگير كردن فضاي دانشگاهي و دانشجويان به كار گروهي علمي و مسائل واقعي صنعت و وادار كردن آنها به پژوهشهاي صنعتي از اهداف اصلي اين مسابقات است.
به گزارش خبرنگار «علمي» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مهندس قطبي نژاد در مراسم اختتاميه مرحله سوم مسابقات ملي طراحي و ساخت هواپيماي بدون سرنشين اظهار كرد: در اين مسابقات با وجود محدوديتهاي موجود در مرحل طراحي تا ساخت، بيش از 60 تيم شركت كردند كه 16 تيم به مرحله نهايي تست پرواز رسيده و در نهايت 8 تيم تستهاي پروازي را انجام دادند.
وي در ادامه تلاشهاي شبانه روزي تيمها را با وجود شكست هاي پياپي بعضي از آنها، باعث ايجاد فضاي با نشاط علمي در دانشگاه دانست و خاطر نشان كرد: اين فضا بسيار باارزش است و ميتوان به عنوان يك دستاورد مقدس به آن نگاه كرد.
وي افزود: روحيه خودباوري و جسارت در ميان تيمها، عامل به نتيجه رسيدن آنها بوده و با وجود بودجههاي بسيار كم و هزينه بالا، زمينه توليد را فراهم مي كند.
رييس پژوهشكده شهيد رضايي دانشگاه صنعتي شريف درباره تاريخچه اين پژوهشكده و فعاليتهاي آن تصريح كرد: اين پژوهشكده در سال 1380 و با هدف حمايت از دانشجويان مستعد و علاقمند، فعاليت خود را آغاز نموده و در طول اين مدت، همواره سعي داشته است تا با ترويج روحيه خودباوري و نوآوري، دانشجويان را براي حضوري فعال در عرصه علمي و پژوهشي كشور آماده سازد كه تحقق اين هدف، بدون شك، تقويت صنايع كشور و ارتباط قوي تر بين صنعت و دانشگاه را به دنبال خواهد داشت.
وي افزود: پژوهشكده شهيد رضايي تا كنون ضمن انجام پروژههاي پژوهشي متعدد در زمينه توسعه فناوري و مديريت در عرصههاي گوناگون صنعت، زمينه اشتغال براي دانشجويان مبتكر و پژوهشگر را نيز فراهم كرده و با جذب دانشجويان متعهد به آرمانهاي انقلاب اسلامي، ماموريت گرا بودن فعاليتهاي پژوهشي به منظور اعتلاي جنبش نرم افزاري و فرهنگ سازي مبتني بر كارآفريني را در كنار ساير اهداف خود پيگيري نموده است.
به گزارش ايسنا، در پايان اين مراسم از برگزيدگان سومين مرحله مسابقه ملي طراحي و ساخت هواپيماي بدون سرنشين تقدير و تشكر شد كه در اين راستا، تيم شهبال از دانشگاه صنعتي مالك اشتر با حمايت صنايع هوايي قدس جايزه سوم (40 ميليون ريال)، تيم پرستو از دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم و تحقيقات، گروه آريا از دانشگاه صنعتي اصفهان و گروه شهبال شريف از دانشگاه صنعتي شريف مشتركا جايزه چهارم (30 ميليون ريال) را كسب كردند.
همچنين گروه رف رف از دانشگاه صنعتي شريف، گروه زنيت از دانشگاه صنعتي شريف، گروه لوتوس از دانشگاه صنعتي شيراز و گروه طوفان از دانشگاه هوايي شهيد ستاري مشتركا جايزه تلاش و نوآوري (7 ميليون ريال) دريافت كردند.
گفتني است در اين مسابقات هيچ يك از تيمها موفق به دريافت جايزه اول نشدند.
١١:٤٥ ٢٩/٠٤/١٣٨٦