١٣:٢٤ ٠٤/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
در استفاده از IT بايد استاندارهاي لازم را مدنظر قراردهيم
دولت بايد با اختصاص پهناي باند به دانشگاه‌‏ها از آنها حمايت كند

اقداماتي كه منطبق با استاندارهاي بين‌‏المللي در حوزه IT نباشد, نتايج كوتاه‌‏مدت و بازدهي كم به دنبال خواهد داشت.
دكتر محمد عشقي، مدير گروه ICT دانشگاه شهيد بهشتي, درگفت وگو با خبرنگار ايلنا, با اشاره به مطلب فوق اظهارداشت: چالش‌‏هاي زيادي در زمينه استفاده از فناوري اطلاعات در كشور وجود دارد كه اين فناوري با توجه به ماهيت خود چالش‌‏هاي توسعه را از سر راه بر مي‌‏دارد.
دكتر عشقي, در ادامه با اشاره به اين‌‏كه مشكل اصلي دانشگاه‌‏ها در توسعه IT مربوط به پهناي باند است, گفت: اتصال شبكه يك دانشگاه به شبكه‌‏هاي ساير دانشگاه‌‏ها از طريق سرورهاي خارجي و با هزينه بالايي انجام مي‌‏گيرد و در اين ميان ضرورت ايجاد مراكز داده داخلي بيش از پيش مشهود است.
وي تصريح كرد: فقدان استاندارهاي ICT و معيار اندازه‌‏گيري كمي و كيفي محصولات نيز موجب شده كه سرمايه‌‏گذاري‌‏هاي صورت گرفته براي توسعه فناوري اطلاعات و ارتباطات در نهايت بازدهي مطلوبي نداشته باشد.
مديرگروه ICT دانشگاه شهيد بهشتي, با تاكيد بر اين‌‏كه دانشجويان كليه رشته‌‏ها بايد به هر شكل ممكن با اين فناوري آشنا شوند, خاطرنشان كرد: از ICT ديگر نمي‌‏توان به عنوان يك فناوري پيشرفته ياد كرد ؛ بلكه يك فناوري روزمره بوده و عدم آشنايي و استفاده از آن موجب عقب ماندگي بيشتر از كشورهاي دنيا خواهد شد.
وي, با تاكيد بر اين‌‏كه در عصر حاضر نمي‌‏توان با ديد سنتي كارها را پيش برد, عنوان كرد: معمولا سنت‌‏گرايان با ورود و استفاده از فناوري هاي جديد مقابله مي‌‏كنند, در صورتي كه اگرتدبير به خرج داده و فرهنگ آن را در سطح فراگير كنند, شاهد اثرات مثبت آن در توسعه كشور خواهند بود.
دكتر عشقي, با بيان اين‌‏كه در استفاده از اين فناوري مانند هر فناوري ديگري بايد از استاندارهاي لازم پيروي كنيم, گفت: اقداماتي كه منطبق با استاندارهاي بين‌‏المللي در اين حوزه نباشد, نتايج كوتاه‌‏مدت و بازدهي كم به دنبال خواهد داشت.
وي خاطرنشان كرد: دولت بايد حمايت خود را از توسعه ICT در دانشگاه‌‏ها با ايجاد شبكه و سيستم‌‏هاي نرم‌‏افزاري قوي و اختصاصي پهناي باند انجام دهد.
مدير گروه ICT دانشگاه شهيد بهشتي, با تاكيد بر اين‌‏كه كمك به پيشرفت ICT در دانشگاه‌‏ها كمك به پيشرفت كشور است, افزود: نتايح سرمايه‌‏گذاري بر روي آموزش و پژوهش در دانشگاه‌‏ها معمولا با چند سال تاخير ظاهر شده و در نهايت منجر به سوددهي ملي خواهد شد.

١٢:٢٠ ٠٢/١٢/١٣٨٤
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد