١٩:١٨ ٠٥/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
معاون وزير صنايع‌و‌معادن خبر داد:
تشكيل دفتر برق، الكترونيك و فن‌آوري اطلاعات

اداره كل دفتر برق، الكترونيك و فن‌آوري اطلاعات در حوزه معاونت توليد وزارت صنايع و معادن تشكيل شد.
به گزارش خبرنگار صنعت و معدن خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، محسن حاتم – معاون امور توليد وزارت صنايع و معادن – با بيان اين مطلب گفت: يكي از وظايف مركز تشكيل شده صدور پروانه توليد نرم‌افزار براي واحدهاي فعال در اين حوزه است و اين واحدها مي‌توانند از اين پس از مزاياي معافيت‌هاي مالياتي و تسهيلات بانكي بهره‌مند شوند.
وي با اشاره به اين‌كه در گذشته نرم‌افزار به عنوان كالايي كه ايجاد ارزش افزوده مي‌كند، شناخته نمي‌شد، افزود: در حال حاضر آمار دقيقي از ميزان توليد سالانه نرم‌افزار در كشور وجود ندارد.
حاتم همچنين درباره وضعيت فعلي صنايع دريايي در كشور توضيح داد: تا 10 سال آينده كشور به بيش از 100 ميليارد دلار سرمايه‌گذاري در بخش‌هاي كشتي‌سازي و صنايع فراساحل نيازمند است و در حال حاضر علي‌رغم آن‌كه حدود 2 هزار ميليارد تومان در زمينه كشتي‌سازي سرمايه‌گذاري شده است، اما عمده نياز ما به شناورها از خارج تامين مي‌شود.
او افزود: اميدواريم طي هفته آينده لايحه مربوط به صنايع دريايي درصحن علني مجلس مطرح و شوراي عالي صنايع دريايي به زودي تشكيل شود.
وي با اذعان به اين‌كه صنايع دريايي در جنوب كشور به صورت ناكافي توسعه يافته و اين امر به وقوع پديده‌هايي نظير كمبود اشتغال و قاچاق منجر شده است، اظهار كرد: به ازاي ايجاد هر اشتغال مستقيم در صنايع دريايي 5 اشتغال غيرمستقيم ايجاد مي‌شود.
حاتم همچنين با اعلام اين خبر كه آماده‌ايم بيش از 100 دستگاه توربين صنعتي بين 10 تا 40 مگاوات را طي 3 سال آينده توليد كنيم، عنوان كرد: مذاكرات جوينت شدن با شركاي اوكرايني و آلماني انجام شده و اميدواريم به زودي توليد توربين‌هاي صنعتي در كشور آغاز شود.
او اضافه كرد: از آن جايي‌ كه توربين‌هاي صنعتي براي تامين برق در بخش‌هاي صنعت و انرژي به كار مي‌روند، منتظريم تا دستگاه‌هاي ذي‌ربط مانند وزارت نفت ميزان تقاضاي خود را به ما اعلام كنند.
معاون امور توليد وزارت صنايع و معادن همچنين از توليد سيستم‌هاي خودپرداز بانكي (ATM) در كشور خبر داد و توضيح داد: نياز كشور به اين دستگاه‌ها تا پايان سال 88 به 35 هزار دستگاه مي‌رسد و قيمت وارداتي آن‌ها نيز به ازاي هر دستگاه بين 16 تا 18 هزار دلار است به همين منظور چندين شركت را شناسايي و آن‌ها را تجهيز كرديم و در فاز اول به صورت جوينت با طرف خارجي وارد مرحله توليد مي‌شويم كه ارزش افزوده زيادي را نيز در كشور ايجاد مي‌كند.
حاتم با اشاره به 4 هزار ميليارد تومان سرمايه‌گذاري زيربنايي انجام شده در بخش صنايع الكترونيك و مخابرات در كشور خاطرنشان كرد: سال گذشته تصميم ايجاد 6 ميليون خط و شبكه ارتباطات سيار گرفته شد و 6 شركت برتر به صورت مستقيم و چندين شركت نيز به صورت غيرمستقيم در اين زمينه شروع به فعاليت كردند.
اين فعال صنعتي همچنين ضمن بيان اين مطلب كه توافق‌هاي اوليه براي توليد تجهيزات تلفن ثابت با فن‌آوري روز صورت گرفته است گفت: در مرحله اول قرار است براي توليد 3 ميليون تجهيزات خط تلفن ثابت به زودي كنسرسيومي تشكيل شود.
او توضيح داد: توليد تجهيزات ارتباطات سيار كه سال گذشته قرارداد آن امضا شد هم‌اكنون در مرحله تست ميداني قرار دارد و به زودي وارد خط توليد انبوه مي‌شود.
وي اضافه كرد: تجهيزات ساخته شده شامل تجهيزات BTS، آنتن و تجهيزات راديوهاي 18، 23، 28 و 38 مگاهرتز است كه كاملا بر مبناي ساخت داخل هستند.

١١:٣١ ٠٦/٠٥/١٣٨٦
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد