١٨:٠٠ ٠٥/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
رييس شبكه پزشكي مولكولي كشور:
حمايت از مراكز تحقيقاتي داخلي كليد رفع وابستگي به محصولات زيست‌فن‌آوري خارجي است

به گفته متخصصان چنانچه مسوولان نگران پيشرفت فن‌آوري هاي نوين همچون زيست‌فن‌اوري در كشور هستند؛ بايد حمايت هاي همه جانبه اي را از مراكز تحقيقاتي داخلي به عمل آورند.
دكتر سيروس زينلي، رييس شبكه پزشكي مولكولي كشور ضمن بيان اين مطلب در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران ( ايسنا ) واحد علوم پزشكي ايران گفت: به اين ترتيب، از وابستگي و نياز به واردات محصولات بيوتكنولوژي به كشور نيز كاسته خواهد شد.
وي در ادامه با بيان اينكه اختصاص 10 درصد هزينه واردات اين محصولات به پژوهش و تحقيق نيز مي تواند گام موثر در پيشرفت اين تكنولوژي در كشور باشد، افزود: اين كار نياز به صرف هزينه چنداني ندارد بلكه نيازمند اين است كه ارگان هايي همچون سازمان مديريت و برنامه ريزي سابق، در توزيع اعتبارات بخشي از هزينه هاي واردات را در بخش پژوهش و تحقيق بگنجاند.
دكتر زينلي با اشاره به اينكه در حال حاضر موسسات تحقيقاتي در توليد فرآورده هاي زيست‌فن‌آوري در كشور تنها هستند، اضافه كرد: هم اكنون اين موسسات با وام هايي با بهره بالا فعاليت مي كنند و نيازمند حمايت هاي جدي و خاص دولت هستند تا بتوانند محصولاتي مطابق با فن‌آوري روز دنيا را عرضه كنند.
رييس شبكه پزشكي مولكولي كشور تصريح كرد: دولت بايد قوانين و مقررات خاصي را براي توسعه اين فن‌آوري در كشور وضع كند تا شرايط براي ورود سرمايه گذار و محقق در اين عرصه فراهم شود و كشور به جاي مصرف كننده به توليد كننده محصولات بيوتكنولوژي در منطقه مبدل شود.

١٢:٤٥ ٠٦/٠٥/١٣٨٦
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد