١٦:٠٣ ٠٥/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
رييس دانشكده توانبخشي دانشگاه علوم پزشكي تهران خبرداد:
ايجاد مقطع Ph.D در رشته‌هاي گفتار درماني و شنوايي شناسي

رييس دانشكده توانبخشي دانشگاه علوم پزشكي تهران ايجاد مقطع Ph.D در رشته‌هاي گفتار درماني و شنوايي شناسي را جزء برنامه‌هاي آتي دانشكده توانبخشي عنوان كرد.
به گزارش سرويس صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) ، دكتر اكبري در حاشيه بازديد هيات رييسه دانشگاه از دانشكده توانبخشي، افزود: دانشكده توانبخشي با دعوت از اساتيد خارجي در رشته‌هاي گفتار درماني و شنوايي شناسي سعي دارد اين رشته‌ها را در مقطع Ph.D در كشور ايجاد كند و به اين منظور در نظر دارد از اساتيد كشورهاي ديگر نيز دعوت بعمل آورد.
وي دعوت به همكاري از اساتيد هندي را براي اين منظور مناسب عنوان كرد و گفت: اين كشور فرهنگ نزديكي با كشور ما دارد و براي همكاري با اساتيد آنها نيازي به صرف هزينه‌هاي هنگفت نيست همچنين تجربه تدريس اساتيد دانشگاه‌هاي اين كشور در دانشگاه‌هاي ايران در سال‌هاي قبل از انقلاب نيز وجود داشته است به همين دليل اساتيد كشور هند گزينه مناسبي براي تدريس اين رشته‌ها در دانشكده توانبخشي هستند.
رييس دانشكده توانبخشي همچنين اظهار اميدواري كرد با آموزش به دانشجويان در مقطع Ph.D رشته‌هاي گفتار درماني و شنوايي شناسي نياز بيماران در سطح كشور در اين زمينه نيز مرتفع گردد.
دكتر اكبري در ادامه سخنان خود از ايجاد مركز تحقيقاتي و رشته بينايي سنجي در دانشكده توانبخشي خبر داد و اظهار اميدواري كرد با كمك مسئولين دانشگاه اين امر هر چه زودتر تحقق يابد.
وي همچنين افزايش تجهيزات و امكانات توانبخشي را از ديگر موضوعات مورد بررسي در بازديد اعضاي هيات رييسه دانشگاه عنوان كرد و گفت: دانشكده توانبخشي با حدود 7 هزار و 200 مترمربع زيربنا به امكانات و تجهيزات بيشتري نياز دارد تا بتواند با اهداف دانشگاه علوم پزشكي تهران در ارتقاء كيفيت آموزشي، پژوهشي و درماني همگام شود.
رييس دانشكده توانبخشي در ادامه سخنان خود به ارايه گزارشي درخصوص تعداد اعضاي هيات علمي و دانشجويان اين دانشكده اشاره كرد و گفت: 33 نفر از اعضاي هيات علمي دانشگاه در دانشكده توانبخشي فعاليت مي‌كنند و اين دانشكده از 26 مربي، 2 استاديار، 4 دانشيار و يك استاد برخوردار است.
وي ضمن بيان مطلب فوق افزود: تعداد دانشجويان اين دانشكده حدود 300 نفر است كه 42 نفر از آنها در مقطع كارشناسي ارشد، 12 نفر در مقطع Ph.D و مابقي در مقطع كارشناسي مشغول به تحصيل هستند.
دكتر اكبري همچنين به بعد درماني دانشكده توانبخشي اشاره كرد و گفت: رسالت اصلي دانشكده‌ها در امر آموزش است ولي بحث آموزش و درمان معمولاً درهم آميخته‌اند بنابراين لازم است به بحث درمان بيماراني كه به كلينيك‌هاي اين دانشكده مراجعه مي‌كنند نيز توجه ويژه‌اي شود.
به گزارش ايسنا، رييس دانشكده توانبخشي دانشگاه علوم پزشكي تهران در ادامه سخنان خود افزود: بيماراني كه براي درمان به اين دانشكده مراجعه مي‌كنند زمان زيادي صرف معالجه آنها مي‌شود و اگر به طور متوسط روزانه 10 بيمار به درمانگاه‌هاي اين دانشكده مراجعه كنند براي درمان هر يك از آنها يك ساعت وقت صرف مي‌شود.
دكتر اكبري همچنين تعداد بيماران در بخش گفتار درماني را 10 بيمار، در بخش شنوايي شناسي 15 بيمار، در بخش كار درماني 10 بيمار و در بخش فيزيوتراپي 25 بيمار عنوان كرد.
وي همچنين به مشكلات روحي و رواني بيماراني كه به دانشكده توانبخشي مراجعه مي‌كنند اشاره كرد و گفت: افرادي كه دچار بيماري شنوايي شناسي هستند قطعاً در گفتارشان هم اختلالاتي ايجاد مي‌شود و اين مسئله از نظر روحي مشكلات زيادي را براي آنها بوجود مي‌آورد كه در اين مركز سعي مي‌شود راه حل‌هاي مناسبي براي درمان آنها ارايه شود تا بتوانند به زندگي عادي خود ادامه دهند و فعاليت‌هاي اجتماعي خود را از سر گيرند.
دكتر اكبري در ادامه سخنان خود به قدمت بناي دانشكده توانبخشي اشاره كرد و گفت: قدمت بناي اين ساختمان به جنگ جهاني دوم بر مي‌گردد بعدها از آن به عنوان بيمارستان زنان استفاده شد كه اين بيمارستان نيز به دليل بافت فرسوده بنا به بيمارستان ميرزاكوچك خان منتقل گشت و اكنون با بازسازي و مرمت فضاي داخلي آن اين مكان به محل مناسبي براي انجام فعاليت‌هاي آموزشي و پژوهشي مبدل شده است.
رييس دانشكده توانبخشي در پايان سخنان خود اظهار اميدواري كرد با ياري و مساعدت هيات رييسه دانشگاه امكانات و تجهيزات بيشتري در اختيار اين دانشكده قرار گيرد تا بتواند خدمات مطلبوبي را به دانشجويان و بيماران ارايه نمايد.

٠٩:٥٦ ٢٦/٠٥/١٣٨٦
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد