١٧:٠٥ ٠٥/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
معاون آموزشي دانشگاه بين‌المللي امام خميني (ره) خبر داد:
آغاز پذيرش دانشجوي دكتري از امسال و ايجاد دوره دكتري «آينده پژوهشي» براي اولين بار دركشور از سال آينده

معاون آموزشي دانشگاه بين‌المللي امام خميني (ره) از پذيرش 1300 دانشجوي جديد در سال جاري و پذيرش دانشجو در هشت رشته جديد در مقاطع مختلف آموزشي در دانشگاه خبر داد و گفت: در سال تحصيلي جديد دانشگاه در رشته‌هاي علوم قرآن و حديث، مهندسي كامپيوتر با گرايش نرم افزار در مقطع كارشناسي، رشته‌هاي تاريخ انقلاب اسلامي، حقوق با گرايش جرم و جزا و معارف نهج البلاغه و مهندسي معدن با گرايش استخراج در مقطع كارشناسي ارشد و رشته‌هاي رياضي كاربردي و زبان و ادبيات فارسي در مقطع دكترا پذيرش دانشجو خواهد داشت.
به گزارش سرويس صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر آل بويه همچنين با اشاره به اينكه امسال دانشگاه براي اولين بار در مقطع دكترا دانشجو مي‌پذيرد، افزود: درخواست مجوز براي پذيرش دانشجو در مقطع دكترا براي رشته‌هاي آينده پژوهشي، رياضي محض، تاريخ و شيمي كاربردي نيز در دست اقدام است كه پيش بيني مي‌شود در سال تحصيلي آينده راه اندازي شود.
وي پذيرش دانشجو در رشته آينده پژوهشي را براي اولين بار در ايران در دانشگاه بين المللي امام خميني (ره) عنوان كرد و گفت: ‌رشته آينده پژوهشي اساسا از جمله حوزه‌هاي پژوهشي ويژه دانشگاه‌هاي بين المللي است.
دكتر آل بويه همچنين اظهار داشت: در برنامه پنج ساله دانشگاه، راه اندازي 21رشته كارشناسي، 64 رشته كارشناسي ارشد و 33 رشته دكترا پيش بيني شده است.
وي همچنين هيات مميزه دانشگاه را كه پس از 16سال از تاسيس دانشگاه به همت دكتر غفوري فرد سرپرست دانشگاه تشكيل شده است، يكي از اقدامات مهم دانشگاه دانست و افزود: هيات مميزه با ارتقاي پنج نفر از اعضاي هيات علمي به رتبه دانشياري موافقت كرده كه گامي موثر در جهت ارتقاي سطح علمي دانشگاه است.
معاون آموزشي دانشگاه همچنين پذيرش دانشجو در دانشگاه را از مهرماه 86 در بيشتر رشته‌ها به شكل روزانه عنوان و بيان كرد: ‌در جهت ارتقاي سطح علمي دانشگاه از امسال سعي مي‌شود تا پذيرش دانشجو بيشتر به شيوه روزانه صورت گيرد.
دكتر آل بويه همچنين انتخاب واحد از طريق اينترنت، برگزاري همايش مديران گروه‌هاي آموزشي به منظور هم انديشي در امور آموزشي، كاهش ظرفيت پذيرش دانشجو با حذف دوره‌هاي شبانه، جذب تعداد 15 عضو هيات علمي و اخذ حدود 25 مجوز استخدام اعضاي هيات علمي را از ديگر اقدامات انجام شده در راستاي ارتقاي كيفي دانشگاه دانست و اظهار داشت: راه اندازي آموزش مجازي، ايجاد دفتر و شوراي استعدادهاي درخشان به منظور شناسايي و هدايت دانشجويان ممتاز و فعال كردن شوراي ارزيابي دروني در گروه‌هاي آموزشي، معرفي گروه‌هاي برتر آموزشي، افزايش پذيرش دانشجويان خارجي با جذب نخبگان كشورهاي اسلامي و برگزاري جشنواره علمي دانشجويي به منظور تقويت هسته‌هاي علمي دانشجويي از ديگر برنامه‌هاي در دست اقدام دانشگاه است.

١١:٥٦ ٢٨/٠٥/١٣٨٦
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد