١٤:٢٨ ٠٥/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
موفقیت محققان ایرانی در مدل سازی هیدرودینامیکی راکتور HRCE

راکتور HRCE توسط محققان پژوهشگاه صنعت نفت مدل سازی هیدرودینامیکی شد.
به گزارش خبرگزاری مهر، مهندس فهیمه نادری مسئول طرح در این خصوص گفت: به طور کلی برای تعیین ضرایب هیدرودینامیکی از روش های تجربی، مهندسی، عددی استفاده می شود، اما باید خاطر نشان کرد هر یک از این روش ها دارای مزایا و معایب مشخصی هستند به طوری که روش های عددی به دلیل دقت مناسب نتایج و تکرار پذیری در حالت های مختلف، برای هندسه های پیچیده و شرایط ورودی مختلف استفاده می شود.
نادری خاطرنشان کرد: در حقیقت برای پرهیز از زمان بالا و هزینه زیاد روش های تجربی، طراحی اولیه با استفاده از نتایج کدهای کروی صورت می گیرد و طرح نهایی توسط آزمایش تعیین می شود.
وی اضافه کرد : هر چند برای تولید یک کد مناسب و دقیق هزینه بالا و زمان زیادی مورد نیاز است ولی بعد از تهیه کد، استفاده از آن برای طراحی سریع و مقرون به صرفه خواهد بود.
مسئول طرح هدف از اجرای این پروژه را شبیه سازی عددی جریان سیال چند فازی جهت تعیین عملکرد راکتور فرآیند HRCE به همراه محاسبات حرارتی سیستم خنک کاری راکتور به منظور دستیابی به هیدرودینامیک حرکت سیال درون عنوان کرد و گفت: نتایج این پروژه برای بررسی کیفیت پاشش و نرخ ذرات خوراک خروجی از نازل ها، تعیین کیفیت و چگونگی اختلاط خوراک و دیگر جریانات ورودی، بررسی احتراق درون راکتور، راندمان و کیفیت سیستم خنک کاری راکتور و همچنین کیفیت و شرایط محصولات نهایی راکتور بکار گرفته می شود.
نادری افزود: علاوه بر آن با انجام این پروژه پروفیل های درجه حرارت، فشار و بردارهای سرعت جریان سیال چند فازی و پارامترهای موثر بر احتراق درون راکتور بدست آمده که می توانند در تعیین عمکرد کل راکتور و چگونگی و کیفیت تولید محصولات مورد استفاده قرار گیرند.
فهیمه نادری گفت: از نتایج دیگر این پروژه، کسب تجربیات موثر در شبیه سازی عددی راکتور در ابعاد مختلف و انجام پروژه های آتی مشابه با زمان کمتر و دقت بیشتر خواهد بود

١٤:٤٣ ٢٨/٠٥/١٣٨٦
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد