١٢:١٥ ٠٥/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
رييس باشگاه پژوهشگران جوان:
85 طرح پژوهشي در باشگاه انجام شده و 170 طرح در حال اجرا است

رييس باشگاه پژوهشگران جوان از اتمام 85 طرح پژوهشي و در حال اجرا بودن 170طرح ديگر توسط اعضاء باشگاه خبر داد.
به گزارش خبرنگار «علمي» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر نادرقلي قورچيان در نشست خبري پيرامون دستاوردها، برنامه‌ها و عملكرد پژوهشي باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامي، اظهار داشت: باشگاه پژوهشگران جوان به پيشنهاد حجت الاسلام والمسلمين هاشمي رفسنجاني در سال 77 تاسيس و مساله جذب نخبگان، فرار مغزها، نگهداري از استعدادها و رشد حرفه‌يي پژوهشگران را در دستور كار خود قرار داد.
دكتر قورچيان، جوان باوري، جوان ياوري، جوان داوري و جوان راهبري را چهار شعار اصلي باشگاه عنوان و تاكيد كرد: از ابتداي تاسيس اين باشگاه همواره بر اين باور بوديم كه با ايمان به جوان و استعدادها، علايق و تمايلات بايد سقفي كمكي براي جوان بود تا زماني كه پايه‌هايش محكم شود و خود بتواند داوري كند و فرمان رشد را در دست گرفته، مديريت و رهبري پژوهش را در دست بگيرد.
وي جوانان را دارايي‌اي تلقي كرد كه در صورت كار بر روي آنها به سرمايه تبديل مي‌شوند و افزود: جوان‌ها اين مهارت را دارند تا با دست و قلبشان خدمات بزرگتري به نظام،‌ خانواده و علم ارائه دهند.
رييس مركز آموزش‌هاي عالي بين‌المللي دانشگاه آزاد اسلامي، تعداد اعضاء باشگاه تا به حال را حدود 20 هزار و 100 نفر عنوان كرد كه در حال حاضر 10 هزار و 100 نفر در آن عضويت دارند.
وي تصريح كرد: هر عضو مي‌تواند تا دو سال عضويت خود را در باشگاه حفظ و در صورت فعال بودن تا 30 سالگي ادامه دهد و عضو استعدادهاي درخشان باشگاه شود.
به گزارش ايسنا، دكتر قورچيان با بيان اين كه اين مركز با توجه به حد سني 15 تا 30 سال جوانان فارغ‌التحصيل و دانشجويان دانشگاه‌هاي دولتي كه از استعدادهاي درخشان هستند را نيز پوشش مي‌دهد، خاطر نشان كرد: باشگاه پژوهشگران جوان نهاد پژوهشي غيرانتفاعي است كه فرصت پژوهش را براي دانشجو فراهم مي‌كند و در اين راستا از سال 81 تا به حال، 85 طرح پژوهشي انجام شده و 170 طرح پژوهش در حال اجرا توسط دانشجويان كه خود مجري آن هستند را در دستور كار دارد.
وي همچنين سخنراني‌هاي علمي، برگزاري كارگاه‌هاي روش تحقيق و كارگاه مقاله‌نويسي به زبان فارسي و انگليسي براي پژوهشگران را از ديگر فعاليت‌هاي اين باشگاه در زمينه پژوهش عنوان كرد و افزود: پژوهشگر حرفه‌يي شدن ابزار حرفه‌يي مي‌طلبد و باشگاه محل تمرين حرفه‌يي شدن است زيرا عالمانه و آگاهانه و با نقشه‌اي دقيق جوان را تربيت مي‌كند.
رييس باشگاه پژوهشگران جوان در پايان به فعاليتهاي فرهنگي باشگاه پژوهشگران جوان اشاره و اذعان كرد: نخبگان براي خود فرهنگ خاصي دارند و در عين حال طعمه‌هاي خوبي براي تهاجم فرهنگي هستند؛ بنابراين باشگاه سعي مي‌كند تا با برگزاري گردهمايي‌هايي در جهت تبيين نهضت توليد علم و كرسي‌هاي نظريه پردازي جوان مشكلات آنها را مطرح و در اين زمينه نيز نقش موثري براي آنها ايفاء كند.

١٣:٢٦ ٠٤/٠٦/١٣٨٦
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد