٠٨:٢٩ ٠٥/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
در جشنواره ملي دانشجويان برتر سال مهندسي برق ايران
«دانشجوي سال ايران» در رشته مهندسي برق معرفي مي‌شود

جشنواره ملي دانشجويان برتر سال مهندسي برق ايران، 25 مهرماه سال جاري برگزار مي‌شود.
به گزارش خبرنگار علمي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، سازمان علمي دانشجويي مهندسي برق ايران بنا به رسالت خود مبني بر ترغيب و تشويق دانشجويان به انجام فعاليت‌هاي علمي و ايجاد روحيه پژوهش و تحقيق در آنها و با توجه به ضرورت‌هاي ايجاد شده نسبت به شناسايي و معرفي دانشجويان نخبه و ممتاز براي استفاده و بهره گيري از توانمندي‌هاي آنان جهت مشاركت در ارتقاي فضاي علمي كشور به برگزاري «جشنواره ملي دانشجويان برتر سال مهندسي برق ايران» اقدام كرده است.
اين جشنواره در شش زمينه دانشجوي سال ايران، دانشجوي فعال برتر سال، دانشجوي مخترع برتر سال،پايان نامه دانشجويي برتر سال، دانشجوي مولف و مترجم برتر سال و دانشجوي پژوهشگر و محقق برتر سال به معرفي دانشجويان برتر مي‌پردازد.
در اين جشنواره همچنين از دانشجويان برتر و نخبه ايران در گرايش‌هاي قدرت، الكترونيك، كنترل، مخابرات،‌ كامپيوتر (سخت افزار و نرم افزار)، فن‌آوري اطلاعات (IT) و مهندسي پزشكي تقدير مي‌شود.
در جشنواره ملي دانشجويان برتر سال مهندسي برق ايران، دانشجويان نخبه و برتر ايران، هيات علمي و اساتيد برجسته از دانشگاه‌هاي سراسر كشور، مديران و مسئولين وزارتخانه‌ها و نهادهاي مربوطه، تيم‌هاي مطرح علمي دارنده مدال‌هاي بين‌المللي، دبيران انجمن‌هاي علمي برق دانشگاه‌ها و ... حضور خواهند داشت.
به گزارش ايسنا، طرح‌هاي رسيده به دبيرخانه جشواره توسط اعضاي هيات علمي و چهره برجسته دانشگاه‌هاي مطرح سراسر كشور داوري خواهد شد و در هر كدام از شش زمينه رقابتي جشنواره، سه طرح برگزيده (اول، دوم و سوم) معرفي خواهند شد كه در صورت بالا بودن امتيازها علاوه بر سه طرح برگزيده، از تعدادي از طرح‌ها نيز تقدير به عمل خواهد آمد. زمان برگزاري جشنواره 25 مهرماه 1386 است.
اين جشنواره با حمايت وزارتخانه‌هاي علوم، تحقيقات و فناوري،‌نيرو، دفاع و با همكاري دانشگاه صنعت آب و برق (شهيد عباسپور) برگزار مي‌شود.
رياست هيات داوران جشنواره به عهده دكتر حسين محسني، استاد دانشگاه تهران مي‌باشد كه تمامي مراحل داوري زير نظر وي انجام مي‌شود.
گفتني است سازمان علمي دانشجويي مهندسي برق ايران به منظور حمايت از فعاليت‌هاي خودجوش علمي و پژوهشي دانشجويان مهندسي برق و كامپيوتر، جذب و شناسايي دانشجويان ممتاز و زبده‌، هدايت آنها در مسير بالندگي علمي و گسترش فرهنگ مشاركت و همكاري‌هاي گروهي در عرصه‌هاي علمي و پژوهشي در سال 1377 تاسيس شد.
سازمان بعد از چند دوره فعاليت‌ با ثبت در وزارت علوم تحقيقات و فن آوري به عنوان اتحاديه انجمن‌هاي علمي دانشجويي برق كشور وظيفه هدايت، حمايت و برنامه‌ريزي جهت رشد و پيشرفت دانشجويان و ترغيب آنها به انجام كارهاي پژوهشي و تحقيقاتي در دانشگاه‌ها را به عهده گرفت.
علاقه‌مندان مي‌توانند براي كسب اطلاعات بيشتر به سايت اينترنتي www.nssoee.ir مراجعه كنند.

١٥:٤٨ ٢٧/٠٦/١٣٨٦
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد