٠٤:١٣ ٠٥/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
با راه‌اندازى مرکز پژوهش‌هاى کاربردى سازمان زمين‌شناسى
ايران از ارسال نمونه‌هاى معدنى به خارج بى‌نياز مى‌شود

با احداث مرکز پژوهش‌هاى کاربردى سازمان زمين‌شناسى کشور در کرج و تجهيز آن به آخرين دستگاههاى آناليز عنصرى، ايران از ارسال نمونه‌هاى معدنى و زمين‌شناسى به خارج از کشور بى‌نياز مي‌شود.
به گزارش سرويس علمي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، مهندس رضا جديدى، مدير روابط‌عمومى سازمان زمين‌شناسى و اکتشافات ‌معدنى کشور با بيان اينکه سال گذشته سى‌هزار نمونه‌ معدنى جهت انجام آناليز عناصر به سازمان ارجاع شده است، خاطرنشان کرد: نمونه‌هاى ارسالى مربوط به شرکت‌هاى خصوصى و همچنين آناليز نمونه‌هاى مرتبط با تهيه نقشه‌هاى زمين‌شناسى کاربردى و ژئوشيميايى در مقياس يک ‌بيست ‌و ‌پنج‌ هزارم مى‌شود.
وى افزود: خوشبختانه با احداث مرکز پژوهش‌هاى کاربردى زمين‌شناسى در کرج و تجهيز اين مرکز به آخرين دستگاه‌هاى آناليز عنصرى از لحاظ کمى و کيفى، علاوه بر اينکه در رده دارنده بزرگترين مرکز آناليز نمونه‌هاى معدنى و زمين‌شناسى در خاورميانه قرار مي‌گيريم از ارسال نمونه‌هاى معدنى به خارج از کشور نيز بى‌نياز شديم.
جديدى با اين پيش‌بينى که با راه‌اندازى اين مرکز ظرفيت آناليز نمونه‌ها به بيش از چهار ‌برابر فعلى خواهد رسيد، تصريح کرد: با افزايش آناليز نمونه‌ها از سى ‌هزار نمونه به 120 هزار نمونه در سال، روند رو به رشدى را در تهيه و توليد نقشه‌هاى زمين‌شناسى شاهد خواهيم بود.
مدير روابط‌ عمومى سازمان زمين‌شناسى‌ و ‌اکتشافات‌معدنى ‌کشور در بخش ديگرى از سخنان خود با اشاره به تجهيز آزمايشگاه‌هاى زمين‌شناسى‌پزشکى و دريايى مرکز پژوهش‌هاى کابردى زمين‌شناسى کرج، يادآور شد: در بخش زمين‌شناسى ‌پزشکى امکان آناليز کامل آب، خاک و گياه به کمک پيشرفته‌ترين دستگاه‌هاى آزمايشگاهى وجود دارد و علاوه بر آن انجام تمامى آزمايش‌هاي رسوب‌شناسى در بخش زمين‌شناسى ‌دريايى نيز امکان‌پذير شده است.
وى هدف از راه‌اندازى مرکز پژوهش‌هاى کاربردى زمين‌شناسى را توسعه فعاليت سازمان زمين‌شناسى ‌و‌اکتشافات ‌معدنى ‌کشور در زمينه آناليز نمونه‌هاى زمين‌شناسى ‌و‌ معدنى در سطح بين‌المللى عنوان کرد و گفت: با روند روبه ‌رشدى که ايران در فعاليت‌هاى مرتبط با علوم‌ زمين داشته، اميد مى‌رود نگاه سران سازمان‌هاى زمين‌شناسى کشورهاى عضو اکو و ديگر کشورها، معطوف به قابليت‌هاى ارزنده موجود در ايران شود.
جديدى از افتتاح رسمى مرکز پژوهش‌هاى کابردى سازمان زمين‌شناسى کشور در کرج در اواخر سال جارى خبر داد و گفت: ژئوفيزيک‌دريايى، زمين‌شناسى‌پزشکى، آزمايشگاههاى پيشرفته، مرکز تحقيقات زمين‌شناسى‌پزشکى‌و‌دريايى، دبيرخانه کشورهاى عضو اکو، پايگاه بين‌المللى داده‌هاى‌علوم‌زمين، مجموع بخش‌هايى هستند که پس از تکميل و افتتاح اين مرکز در بالاترين سطح آغاز به کار خواهند کرد.
وى وجود سيستم مشترى‌مدارى براى آزمايشگاه‌هاى مرکز پژوهش‌هاى کاربردى زمين‌شناسى را يکى از قابليت‌هاى بسيار ارزنده سايت اين مرکز ذکر کرد و افزود: متقاضيان با ارسال نمونه‌هاى آزمايشگاهى خود قادر خواهند بود با مراجعه به سايت اينترنتى مرکز از روند آناليز نمونه‌هاى خود به صورت مجازى و بدون نياز به مراجعه حضورى مطلع شوند.
مدير روابط‌ عمومى‌ سازمان زمين‌شناسى‌ و ‌اکتشافات‌ معدنى کشور در پايان با بيان اينکه با راه‌اندازى مرکز پژوهش‌هاى کاربردى زمين‌شناسى براى اولين‌ بار به علوم‌ زمين به صورت کاربردى توجه شده‌ است، يادآورشد: با توجه به نياز روزافزون جامعه و کاربرد بسيار اساسى شاخه‌هاى مختلف علوم‌ زمين در توسعه زير‌ساخت‌هاى عمرانى و اقتصادى کشور، اين نياز احساس مى‌شد که همه اين بخش‌ها در يک مجموعه با قابليت بسيار به فعاليت بپردازند که اين مرکز در راستاى تقويت بنيه علمى و تحقيقاتى خود از راهنمايى‌هاى دانش‌پژوهان اين عرصه استقبال خواهد کرد.

١٤:٤٧ ١٤/٠٧/١٣٨٦
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد