٠٥:٣٥ ٠٥/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
رييس بخش حمل و نقل و تكنولوژي دريايي پژوهشكده حمل و نقل:
طرح اجرايي «سامانه ملي هواشناسي دريايي و پايش از راه دور» تهيه شد

طرح ايجاد‌ "سامانه ملي هواشناسي دريايي و پايش از راه دور" از 15 سال گذشته مطرح بوده اما هنوز اجرايي نشده است.
سعيدي مظاهري ـ رييس بخش حمل و نقل و تكنولوژي دريايي پژوهشكده حمل و نقل وزارت راه و ترابري ـ در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اضافه كرد: در شرايط فعلي هر كدام از سازمان‌ها با توجه به مطالعات خود سازه‌هايشان را در دريا طراحي و اجرا مي‌كنند كه موجب ايجاد ناهماهنگي و نارسايي‌هايي مي‌شود.
وي خاطرنشان كرد: به وسيله اين سامانه مي‌توان به تمام سازمان‌ها اطلاعات يكسان و دقيقي را در زمينه بخش‌هاي مختلف دريايي ارائه كرده و تغييرات آب و هوايي را پيش‌بيني كرد. اين سامانه اطلاعات دريايي را به صورت آن‌لاين و آن تايم برداشت و به مركز ارسال مي‌كند به وسيله اين اطلاعات مي‌توان مجموعه داده‌هاي دريايي را تحليل كرد.
مظاهري گفت: اجراي اين سامانه نياز به 30 ميليارد تومان اعتبار دارد كه هيچ وزارتخانه‌اي قادر به تامين آن نيست بنابراين بايد بودجه مستقلي براي آن تصويب شود.
وي خاطرنشان كرد: با توجه به حجم بالاي سرمايه‌گذاري‌ها در دريا و حاشيه آن، تامين اعتبار 30 ميليارد توماني براي اجراي اين پروژه رقم بالايي نبوده و مي‌تواند كيفيت و بازدهي سرمايه‌گذاري‌ها را افزايش دهد.
مظاهري تصريح كرد: براي اجراي اين سامانه طرحي در پژوهشكده حمل و نقل تهيه شده و زيرساخت‌هاي مورد نياز و هزينه‌هاي لازم براي اجراي آن پيش‌بيني شده است.
رييس بخش حمل ونقل و تكنولوژي دريايي پژوهشكده حمل و نقل تاكيد كرد: بيشتر سازمان‌ها مانند بنادر، شيلات، كشتيراني، هواشناسي، محيط زيست، مراكز نظامي و غيره مي‌توانند براي اجراي پروژه‌هايشان از اطلاعات اين سامانه استفاده كنند.

١٠:٥٦ ٢٢/٠٧/١٣٨٦
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد