رييس بخش حمل و نقل و تكنولوژي دريايي پژوهشكده حمل و نقل:
طرح اجرايي «سامانه ملي هواشناسي دريايي و پايش از راه دور» تهيه شد
طرح ايجاد "سامانه ملي هواشناسي دريايي و پايش از راه دور" از 15 سال گذشته مطرح بوده اما هنوز اجرايي نشده است.
سعيدي مظاهري ـ رييس بخش حمل و نقل و تكنولوژي دريايي پژوهشكده حمل و نقل وزارت راه و ترابري ـ در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اضافه كرد: در شرايط فعلي هر كدام از سازمانها با توجه به مطالعات خود سازههايشان را در دريا طراحي و اجرا ميكنند كه موجب ايجاد ناهماهنگي و نارساييهايي ميشود.
وي خاطرنشان كرد: به وسيله اين سامانه ميتوان به تمام سازمانها اطلاعات يكسان و دقيقي را در زمينه بخشهاي مختلف دريايي ارائه كرده و تغييرات آب و هوايي را پيشبيني كرد. اين سامانه اطلاعات دريايي را به صورت آنلاين و آن تايم برداشت و به مركز ارسال ميكند به وسيله اين اطلاعات ميتوان مجموعه دادههاي دريايي را تحليل كرد.
مظاهري گفت: اجراي اين سامانه نياز به 30 ميليارد تومان اعتبار دارد كه هيچ وزارتخانهاي قادر به تامين آن نيست بنابراين بايد بودجه مستقلي براي آن تصويب شود.
وي خاطرنشان كرد: با توجه به حجم بالاي سرمايهگذاريها در دريا و حاشيه آن، تامين اعتبار 30 ميليارد توماني براي اجراي اين پروژه رقم بالايي نبوده و ميتواند كيفيت و بازدهي سرمايهگذاريها را افزايش دهد.
مظاهري تصريح كرد: براي اجراي اين سامانه طرحي در پژوهشكده حمل و نقل تهيه شده و زيرساختهاي مورد نياز و هزينههاي لازم براي اجراي آن پيشبيني شده است.
رييس بخش حمل ونقل و تكنولوژي دريايي پژوهشكده حمل و نقل تاكيد كرد: بيشتر سازمانها مانند بنادر، شيلات، كشتيراني، هواشناسي، محيط زيست، مراكز نظامي و غيره ميتوانند براي اجراي پروژههايشان از اطلاعات اين سامانه استفاده كنند.
١٠:٥٦ ٢٢/٠٧/١٣٨٦