٠٤:١٧ ٠٥/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
نخستين همايش علمي تخصصي كاربرد فن آوري‌هاي نوين در علوم عصب روانشناختي برگزار مي‌شود

نخستين همايش علمي – تخصصي كاربرد فن‌آوري هاي نوين در علوم عصب – روانشناختي 26 مهرماه جاري توسط گروه روانشناسي دانشكده روانشناسي و علوم تربيتي دانشگاه تهران برگزار مي‌شود.
به گزارش خبرنگار علمي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، دكتر رضا رستمي، ‌عضو هيات علمي دانشكده روانشناسي دانشگاه تهران و دبير همايش با اشاره به پرداختن اين همايش به مبحث نوروفيزيك به عنوان تكنولوژي جديد در اين زمينه كه بايد به آن پرداخته شود اظهار داشت: عملكرد مغز بر خلاف عملكرد سيستم‌هاي ديگر بدن انسجام و پيچيدگي خاصي دارد كه درك آن مشكل است و تكنولوژي نوروفيزيك اين توانايي را دارد كه عملكرد مغز را به عددي قابل مشاهده و قابل مقايسه با افراد نرمال براي نشان دادن آسيب ديدگي‌هاي مغز تبديل نمايد.
دكتر رستمي با بيان اينكه با روش نوروفيزيك امواج مغزي فرد بر روي صفحه مانيتور به او نشان داده مي‌شود و از طريق بازخوردهاي صوتي – تصويري به فرد آموزش داده مي‌شود كه چگونه امواج مغزي مناسب و مرتبط با افزايش خلاقيت، تمركز و بهبود، ساير فعاليت‌هاي شناختي را توليد كند، تصريح كرد: با تمرين دادن ذهن همانند تمرين بدني، مغز مي‌آموزد كه فعاليت خود را تنظيم و عملكرد بهتري داشته باشد.
وي گفت: از مدت‌ها پيش متخصصان به نقش هر يك از امواج در افزايش عملكرد افراد پي برده و به دنبال راهي براي تغيير امواج مغزي در جهت افزايش عملكرد بودند كه خوشبختانه امروزه با پيشرفت تكنولوژي با ابداع نوروفيزيك انجام چنين كاري ميسر است.
در ادامه اين نشست، دكتر احمد به پژوه، معاون پژوهشي و دانشيار گروه كودكان دانشكده روانشناسي دانشگاه تهران با اشاره به اينكه با اين همايش سعي در گشودن افق‌هاي جديد در مقابل مطالعات و بررسي‌هاي روانشناسي دارد خاطر نشان كرد: با برگزاري همايش هاي متعدد سعي داريم تا فضاي تعاملي ميان متخصصان و پژوهشگران اين رشته ايجاد كنيم و اين اولين همايش در سال تحصيلي 87-86 خواهد بود كه بررسي نوآوري هاي نوين در نوروسايكولوژي و نوروسايكوتراپي است.
وي در پايان با اشاره به دو وادي ارزيابي و تشخيص و درمان به عنوان دو منشاء در روانشناسي تصريح كرد: در زمانهاي گذشته پزشكان فقط با مشاهده به ارزيابي و تشخيص مي‌پرداختند اما در سالهاي اخير و با پيشرفت تكنولوژي تشخيص بيماريها به خصوص در زمينه روانشناسي آسانتر شده است.

١٦:٣١ ٢٤/٠٧/١٣٨٦
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد