٠٢:١١ ٠٥/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
رييس دانشگاه شيراز:
نشستهاي هم‌انديشي اساتيد در حوزه مسائل ديني بايد گسترش يابد
نقشه جامع علمي كشور بايد با كمك استعدادهاي فعال در حوزه توليد علم تدوين شود

رييس دانشگاه شيراز با اشاره ديدار اخير روساي دانشگاه‌هاي كشور با مقام معظم رهبري و تاكيد ايشان بر تهيه نقشه جامع علمي كشور، گفت: نقشه جامع علمي كشور وجوه متنوع و گسترده‌ايي پيدا مي‌كند و كساني كه مي‌توانند با سياستگذاريهاي كلي در حوزه علم و پژوهش، آينده كشور را مورد مطالعه و بررسي قرار دهند از عهده تبيين اين مهم بر مي‌آيند.
دكتر صادقي در گفت‌وگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) افزود: نيروهايي كه در صف توليد علم و تربيت جوانان كشور بوده و از نزديك درگير مشكلات مختلف اجرايي، مسائل محتوايي و شكلي هستند نيز مي‌توانند در تببين نقشه جامع علمي كشور نقش داشته باشند.
وي افزود: در تدوين نقشه جامع علمي كشور بايد ساز و كاري تعريف شود كه از طريق آن از تمام استعدادهاي درگير در حوزه توليد علم و تربيت دانشجو بهره گيري شود.
دكتر صادقي طراحي نقشه جامع علمي كشور را ضرورتي اجتناب ناپذير عنوان كرد و گفت: متاسفانه مدتهاست كه از تهيه اين نقشه عقب افتاده‌ايم.
وي با بيان اينكه جهت گيري فعاليت‌هاي آموزشي دانشگاه‌هاي كشور بايد از قبل طراحي شود، اظهار كرد: دانشگاه‌ها بايد بدانند كه در راستاي رفع چه نيازها و ضرورت‌هايي برنامه‌هاي خود را سامان دهند.
رييس دانشگاه شيراز با بيان اينكه سمت و سوي توليدات علمي و پژوهشي انجام شده در دانشگاهها بايد متناسب با مصالح ملي كشور باشد، خاطرنشان كرد: تهيه نقشه جامع علمي كشور در تحقق اين اهداف اثر گذار است و اين نقشه قطعا با يك چارچوب كلي بلندمدت، اهداف بلند مدت دانشگاهها را تعريف مي‌كند.
دكتر صادقي با اشاره به لزوم فعاليت دانشگاه‌ها بر اساس برنامه‌هاي 5 ساله از قبل تعيين شده، اظهار كرد: فعاليت دانشگاه‌ها و به طور كلي آموزش عالي، بر اساس اين گونه برنامه‌هاي طراحي شده چند ساله سامان مي‌يابد.
وي درباره لزوم افزايش سطح آگاهيهاي ديني اساتيد دانشگاهي عنوان كرد: نه تنها اساتيد دانشگاهي، بلكه كليه اقشار جامعه نيازمند افزايش سطح آگاهيهاي ديني خود هستند و قطعا هرچه اين آگاهي‌ها در افراد اثرگذار جامعه عميق تر باشد تاثير گذاري آنها به ويژه در حوزه تربيت نيروي انساني بيشتر خواهد شد.
دكتر صادقي با بيان اينكه تا كنون برنامه ريزي‌هاي مناسبي براي افزايش سطح آگاهي‌هاي ديني در حوزه آموزش عالي وجود نداشته است، گفت: برنامه‌ها در اين حوزه بيشتر معطوف به تربيت و رشد فرهنگي دانشجويان بوده است.
وي افزود: نتايج جلسات هم انديشي نيز به گونه‌اي اثر بخش ظهور و بروز نداشته است و در واقع مديران آموزش عالي كشور بايد نسبت به تعريف ساز و كارهاي مناسب تري اقدام كنند.
رييس دانشگاه شيراز با بيان اينكه نشست‌هاي هم انديشي اساتيد در حوزه مسائل ديني و معرفتي بايد گسترش يابد، گفت: در حال حاضر دانشگاه‌هاي كشور از اين نظر در وضعيت مطلوبي قرار ندارند.
دكتر صادقي در ادامه بزرگترين چالش پيش رو در حوزه علوم را مربوط به علوم انساني دانست و اظهار كرد: فقدان برنامه ريزي‌هاي اصولي براي تقويت وجوه كاربردي علوم انساني از مهمترين مشكلات اين حوزه است .
رييس دانشگاه شيراز در خاتمه با بيان اينكه مطالعات عميق و تحليل محتواي محتواي آموزشي حوزه علوم انساني به شدت احساس مي‌شود،‌ عنوان كرد: نظريه پردازي و پژوهش در حوزه علوم انساني بايد تقويت شود.‌

٠٩:٣٠ ٢٥/٠٧/١٣٨٦
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد