امكان درمان بيماريهاي شديد اعصاب و روان با تكنيكهاي QEET و TMS در كشور فراهم شد
نخستين همايش علمي - تخصصي فنآوريهاي نوين در علم عصب - روان شناختي به همت گروه روانشناسي و معاونت پژوهشي دانشگاه روانشناسي و علوم تربيتي دانشگاه تهران و مركز جامع اعصاب و روان آتيه به منظور اطلاع رساني روشهاي استفاده از دستگاههاي TMS وQEEG در تالار كوثر دانشگاه روانشناسي و علوم تربيتي دانشگاه تهران برگزار شد.
به گزارش سرويس علمي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، دكتر رستمي، دبير علمي همايش اين اظهار داشت: QEEG,TMS يعني نوار مغزي كه توسط كامپيوتر صورت گرفته و شخص با جمعيت نرمال مقايسه ميشود و تفاوت عملكرد مغز و افزاد بيمار و نرمال قابل بررسي و نمايش تصويري است كه ميتوانيم در آيندهاي براي درمان بيماران اعصاب و روان از اين تكنولوژي استفاده كنيم.
به گفته وي، دستگاه TMS با تحريك مغناطيسي مغز، بيماريهايي را كه توسط دارو و يا تجهيزات موجود روانشناسي درمان نميشود برطرف ميكند.
عضو هيات علمي دانشگاه تهران خاطرنشان كرد: افسردگيهاي مقاوم به درمان و بيماري اسكيزوفرني مزمن توسط دستگاه TMS درمان ميشود.
وي با بيان اين كه در حال حاضر براي درمان دانش آموزاني كه اختلال در يادگيري دارند از داروي ريتالين كه داراي محرك بوده و مغز را فعال ميكند، استفاده ميشود، اين دارو را اعتيادآور خواند و گفت: درمان توسط نوروفيدبك نتايجي مشابه داروي ريتالين دارد با اين تفاوت كه بيمار تا زماني كه از دارو استفاده ميكند اثر و نتيجه مطلوب را دريافت ميكند در صورتي كه در درمان توسط نوروفيدبك با پايان جلسات بيمار به طور كامل درمان ميشود.
به گزارش دبيرخانه همايش، رستمي يادآور شد: يكي از اختلالاتي كه در آموزش و پرورش به صورت جدي ميتوان به آن پرداخت اختلالات يادگيري يا همان بيماري LD است كه با استفاده از روشي درماني نوروفيدبك به طور مطلوب برطرف ميشود.
عضو هيات علمي دانشگاه تهران اظهار داشت يكي از كاربردهاي جدي دستگاه نوروفيدبك تشخيص آسيب مغزي توسط نوار مغزي با درصد اطمينان 90 ميباشد و ديگر كاربرد آن در حوزه شناسايي افرادي است كه زمينه انجام جرم و يا امكان جرم مجدد را دارند.
١٢:٠٥ ٢٨/٠٧/١٣٨٦