١٥:٢٢ ٠٤/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
نشست هيأت تحقيق و تفحص از آموزش عالي كشور با حضور رؤساي مراكز آموزش عالي تهران و قم برگزار شد

نشست مشترك هيأت تحقيق و تفحص مجلس شوراي اسلامي از آموزش عالي كشور با رؤساي مراكز آموزش عالي استان‌هاي تهران و قم در تالار ابن سيناي دانشكده پزشكي دانشگاه علوم پزشكي تهران برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) واحد علوم پزشكي تهران، دكتر محمدحسن دوگاني نايب رئيس كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس در اين نشست گفت: درخواست ما اين است كه نگذاريد در مراكز آموزش عالي، اهداف مقدس اين بخش با رنگ و بوي سياسي آلوده شود و از مسير خود خارج شود.
وي گفت: ما بايد هميشه بر برنامه‌هايمان و قوانيني كه وضع مي‌كنيم، نظارت داشته باشيم. اين‌كه قانون را وضع كنيم و ندانيم كه اين قانون تا كجا اجرا شده است و در چه مرحله‌اي‌ است و چه بازتابي در جامعه داشته است؟ كار مطلوب و درستي نيست و البته تمام تلاش و سعي ما اين بوده كه اين موضوع سياسي نشود.
دوگاني افزود: وقت و نيروي ما در مجلس شوراي اسلامي براي بررسي موضوعات آموزش عالي كم بود و ما مجبور شديم در حد گسترده‌اي از دانشجويان خوب و ارشد دانشگاه‌ها براي اين منظور استفاده كنيم. اما اين‌كه چرا اين جلسه را جلسه تحقيق و تفحص نام‌گذاري كرديم، اين متن قانوني اين عنوان است و در آيين‌نامه داخلي مجلس با اين نام آمده است و انتظار ما اين است كه از نتايج اين نشست و تحقيقات براي بهره‌وري بيشتر دانشگاهيان استفاده بهينه شود.
وي در خصوص مراكز آموزش عالي در بخش خصوصي گفت: ما در ابتداي راه بخش خصوصي قرار داديم. از يك طرف اعتبارات بخش خصوصي محدود است و از طرف ديگر كشور ما نياز به توسعه در بخش آموزش عالي دارد. عدم وجود امكانات دولتي نبايد ما را در اين راه متوقف كند. ما نيز معتقديم در بخش خصوصي كه نوپا و تازه‌كار است بايد كارها به صورت كارشناسي انجام شود و هزينه‌ها و درآمدها بررسي شود تا مشخص شود كه آيا بخش خصوصي مي‌تواند با اين ميزان شهريه به كار خود ادامه دهد يا اين‌كه زمين خواهد خورد. ما به دنبال تجزيه و تحليل درست از اين موضوع هستيم.
در اين جلسه هم‌چنين آجرلو، منشي كميسيون آموزش مجلس گفت: ما در پي يافتن سياست‌هاي غلط حاكم بر روند توليد علم هستيم و تا زماني‌كه به وضعيت موجود اشراف پيدا نكنيم، نمي‌توانيم طراحي درستي براي امور داشته باشيم.
وي گفت: شايد انتظارات بسياري، از مجلس هفتم هنوز برآورده نشده است، اما ما در پي اين هستيم كه بتوانيم رسالت خود را در توسعه علم انجام دهيم و اين يكي از اهداف هيأت تحقيق و تفحص است.
وي در خصوص بخش خصوصي گفت: ما بايد گفتمان علم محور را گفتمان حاكم بر بخش خصوصي كنيم. نگاه ما بر اين موضوع يك نگاه كاملاً اصلاحي است و معتقديم كه هرگاه خرد جمعي حاكم باشد بهتر مي‌توانيم به سمت پيشرفت برويم و اين مستلزم همكاري اين مراكز با كميسيون آموزش و تحقيق و تفحص مجلس است.
هم‌چنين دكتر علي زاكاني از اعضاي اين كميسيون نيز در گفت‌وگو با خبرگزاري دانشجويان ايران واحد علوم پزشكي تهران گفت: هدف از برگزاري اين نشست، تبيين اهداف و نحوه اجراي تحقيق و تفحص از آموزش عالي و همفكري با روساي دانشگاه‌ها و مراكز آموزش عالي استان‌هاي تهران و قم است.
وي گفت: ما در مقام جمع‌آوري داده‌ها، اطلاعات را جمع‌آوري مي‌كنيم، و انشاءالله مجلس بتواند تصميمات مناسبي را در خصوص آنها اتخاذ كند.

٠٨:٤٦ ٠٩/١٢/١٣٨٤
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد