١٥:١٢ ٠٤/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
رييس امور ‌آزمايشگاه‌هاي خوزستان:
اختصاص تسهيلات دولتي‌ كيفيت تجهيزات‌آزمايشگاهي را افزايش مي‌دهد

رييس اداره امور آزمايشگاهي استان خوزستان گفت: « يكي از مشكلات ما در استان نبود آزمايشگاه ژنتيك باليني است كه با توجه به اعزام دو نفر از متخصصان به خارج از كشور از طرف دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز، تا سال آينده اين مشكل رفع و وابستگي ما به تهران و شيراز كمتر ‌شود.»
دكتر حميد مرادزادگان در گفت‌وگو با خبرنگار «بهداشت و درمان» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) - منطقه خوزستان - با اشاره به هزينه گمركي بالايي كه به تجهيزات آزمايشگاه‌ها تعلق مي‌گيرد، گفت:«‌ اين هزينه باعث مي‌شود، تجهيزات آزمايشگاهي با قيمت گران به دست ما برسند. اختصاص تسهيلات دولتي به آزمايشگاه‌ها، كيفيت آنها را بالا مي‌برد. »
وي با اشاره به رقم پايين و غير حقيقي بودن سرانه درمان هر فرد خاطرنشان كرد:« رعايت تعرفه‌هاي مصوب شده وزارت بهداشت و ديگر سازمان‌هاي ذيربط فشار زيادي به آزمايشگاه‌ها وارد مي‌كند. »
مرادزادگان با تاكيد بر اين كه بسياري از مواد مصرفي آزمايشگاهها توليد داخل و مقداري ديگر وارداتي است، اظهار كرد:« بخشي ديگر نيز كه به صورت قاچاق وارد كشور مي‌شوند، كالاهاي مرغوبي نيستند.»
وي افزود:« مواد توليدي داخل كشور اغلب در سري‌هاي اول با كيفيت بالا توليد مي‌شوند اما در سري‌هاي بعدي كيفيت پايين آمده و در صورت معيوب بودن كالا و تجهيزات آزمايشگاهي، مرجعي براي پاسخگويي وجود ندارد. »
رييس اداره امور آزمايشگاه‌هاي خوزستان خواستار كنترل بيشتر بر كيفيت مواد اوليه توليد داخل، واردات كالاها و تجهيزات آزمايشگاهي شد.
مرادزادگان با اشاره به راه‌اندازي آزمايشگاه رفرانس و وجود نظارت جدي بر آزمايشگاههاي استان خوزستان گفت:« اين آزمايشگاه كه با هدف ارتقاء كيفيت سطح خدمات تشخيص آزمايشگاهي استان راه‌اندازي شده ، مجهز به تجهيزات مدرن و فوق مدرن بوده و در وزارت بهداشت به عنوان الگو معرفي شده است و از استان‌هاي كشور براي الگوبرداري به اين آزمايشگاه رجوع مي‌شود.»
رييس اداره امور آزمايشگاه‌هاي خوزستان توضيح داد:« پس از بازرسي از چند آزمايشگاه‌ و انتخاب نمونه‌هايي به طور دلخواه - نمونه‌هايي كه روز قبل گرفته و جواب آنها به بيماران داده شده است - به آزمايشگاه رفرانس ارسال شده و تحت شرايط استاندارد مجددا مورد ارزيابي قرار مي‌گيرند.»
وي افزود:« در صورت وجود اختلاف بين جواب آزمايشات آزمايشگاه مبداء با آزمايشگاه رفرانس، نتيجه آزمايش‌ها به صورت كتبي به آزمايشگاه مربوطه اعلام مي‌شود و در جهت رفع مشكل، راهكارهاي مناسب ارايه مي‌شود.»
مرادزادگان با بيان اين كه اين كار در هيچ جاي ايران انجام نمي‌شود و ما در اين بازرسي‌ها سعي مي‌كنيم يار و همكار آزمايشگاه‌ها باشيم در ادامه آزمايشگاه‌هاي سطح استان را از بهترين آزمايشگاه‌هاي ايران از نظر سطح اطلاعات فني، كيفي و تجهيزات دانست.
رييس اداره امور آزمايشگاه‌هاي خوزستان با اشاره به نقش آموزش در برنامه‌هاي اين اداره گفت:« با آموزش مداوم در سطح استان مي‌توانيم اهرمي قوي براي ارتقاء سطح كيفي آزمايشگاه‌ها باشيم. برگزاري كارگاه‌ها و سمينارهاي آموزشي را به منظور آموزش مداوم كاركنان آزمايشگاه‌ها را در برنامه داريم.»

١٠:٠١ ٠٩/١٢/١٣٨٤
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد