٠٢:٠٣ ٠٥/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
دبير كنگره‌انستيتوكانسراعلام كرد:
ابتلاي ساليانه4هزار و500 ايراني به سرطان سروگردن
زخم مخاط بيني ودهان،گرفتگي صداو توده گردن ازعلائم اصلي‌اين سرطان

دبيرهجدهمين همايش بين‌المللي انستيتو كانسر ايران با اشاره به بروز سالانه هفتاد هزار مورد سرطان در هموطنانمان، گفت: از اين تعداد 5/6 درصد يعني معادل 4 هزار و 500 نفر به انواع سرطان‌هاي سر وگردن مبتلا مي‌شوند.
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر ايرج حريرچي افزود: سالانه 500 هزار نفر در جهان به انواع سرطان‌هاي سر و گردن مبتلا مي‌شوند كه از اين تعداد 300 هزار نفر جان خود را از دست مي‌دهند.
وي سرطان را سومين عامل مرگ و مير در كشور دانست و با اشاره به افزايش عوامل ايجاد سرطان و مسن شدن افراد جامعه پيش بيني كرد كه اين دسته از بيماري‌ها در آينده‌اي نزديك به دومين عامل مرگ و مير افراد تبديل شوند.
اين دانشيار جراحي سرطان دانشگاه علوم پزشكي تهران، گفت: شناسايي سرطان‌هاي سر و گردن به دليل وضعيت خاص آناتوميك و تشريح اين ناحيه و همچنين عدم آگاهي كافي افراد جامعه از علائم بروز اين سرطان، ديرتر از هنگام لازم روي مي‌دهد.
دكتر حريرچي علائم سرطان سر و گردن را بروز زخم در مخاط‌هاي صورت از جمله دهان، گوش و بيني، گرفتگي صدا، ايجاد اشكال در بلع و تشكيل توده در گردن برشمرد و خاطرنشان كرد: اغلب موارد سرطان سر و گردن در سنين بالاي 60 سال روي مي‌دهد، گرچه در سنين پايين نيز اين سرطان نادر نيست.
وي علل خطرزا در ايجاد سرطان را مصرف سيگار، مصرف چربي زياد، چاقي، عدم ورزش، عدم استفاده از غذاهاي گياهي، آلودگي هوا و به كارگيري بيش از حد مواد نگهدارنده در مواد غذايي برشمرد و تاكيد كرد: براي پيشگيري از ابتلا به سرطان‌هاي سرو گردن در درجه نخست بايد از عوامل مذكور پرهيز كرد.
دبيرهجدهمين كنگره انستيتو كانسر همچنين گفت: مرحله دوم پيشگيري از بروز سرطان‌هاي سر و گردن جزو علايم ايجاد كننده اين بيماري است. افراد با مشاهده هر يك از علائم فوق در ناحيه سر و گردن با مراجعه فوري به پزشك، بيماري خود را شناسايي و در صورت وجود سرطان با درمان راحت‌تر آن را بهبود بخشند.
دكترحريرچي با اشاره به اين كه بيماران مبتلا به سرطان‌هاي سر و گردن علاوه بر جسم خود جنبه‌هاي ديگر زندگي را نيز آسيب پذير در مي‌يابند، گفت: بر اين اساس از سال گذشته بخش سرطان سر و گردن با همكاري اساتيد مختلف در انستيتو كانسر تاسيس شد تا به اين طريق بيماران از جنبه‌هاي مختلف روحي و جسمي تحت درمان و حمايت قرار گيرند.
وي از عدم فعاليت نهادهاي مردمي (NGOها) و تاسيس مراكز پيشرفته درمان سرطان ابراز نارضايتي كرد و افزود: اميدواريم با كمك مردم بتوانيم سرطان را هرچه بهتر درمان كنيم چرا كه اغلب درمان‌هاي گران قيمت سرطان، با كمك‌هاي دولتي همواره به طور كامل امكان پذير نيست.

اين دانشيار دانشگاه علوم پزشكي تهران خاطرنشان كرد: در حال حاضر از نظر تكنيك جراحي و درمان‌هاي راديوتراپي و شيمي درماني در كشور مانعي وجود ندارد.

دكتر حريرچي هزينه عمل تومور سر وگردن را در بخش‌هاي دولتي كمتر از 200هزار تومان دانست و گفت: اين در حالي است كه در كشورهاي خارجي اين عمل با هزينه‌اي بالغ بر 40 هزار دلار انجام مي‌شود.
وي با اميد دادن نسبت به درمان اين بيماران گفت: بيماران مي‌توانند در صورت نياز به درمان سرطان، ظرف كمتر از دو تا سه هفته در انستيتو كانسر ايران وابسته به بيمارستان امام خميني (ره) تحت درمان و عمل جراحي قرار گيرند.
آموزش فلوشيپ جراحي سرطان از بهمن ماه براي نخستين بار در كشور
دانشيار جراحي سرطان دانشگاه علوم پزشكي تهران با اعلام خبر آغاز به تحصيل 4 فلوشيپ جراحي سرطان از بهمن ماه امسال در اين مركز، اعلام كرد: اين فلوشيپ‌ها براي نخستين بار در كشور به منظور شركت در تيم‌هاي تخصصي جراحي سرطان تعليم مي‌بينند.

١٢:٥٠ ٠٢/٠٨/١٣٨٦
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد