٠٠:٠٤ ٠٥/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
رييس دانشكده پيراپزشكي دانشگاه علوم پزشكي تهران:‌
پزشكان پذيرفته شده از مقطع ليسانس، از مهارتهاي ارتباطي، باليني و اخلاقي بالاتري برخوردار خواهند بود

رييس دانشكده پيراپزشكي دانشگاه علوم پزشكي تهران گفت: فارغ‌التحصيلان پزشكي پذيرفته شده از مقطع ليسانس، ارزش و اعتبار شغل و حرفه خود را بهتر در كرده و از مهارتهاي ارتباطي، باليني و اخلاقي بالاتري برخوردار خواهند بود.
دكتر حسين درگاهي در گفت‌وگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، با اشاره به موفقيت طرح پذيرش دانشجوي پزشكي از مقطع ليسانس در گذشته، اظهار داشت: با اجراي اين طرح دانشجويان رشته پزشكي تواناييهاي لازم را در علوم پايه كسب مي‌كنند چرا كه به جاي 2 سال و نيم، 4 سال دروس علوم پايه را مي گذرانند.
وي اجراي اين طرح را در كشور لازم دانست و تصريح كرد: با توجه به رشد جهاني تحقيقات پزشكي در علوم باليني و نياز ما به انجام اين تحقيقات در كشور و همين طور به علت اينكه علوم پايه در آموزش پزشكي فعلي ما جدي گرفته نمي‌شود، اجراي اين طرح لازم به نظر مي رسد.
عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران در ادامه افزود: اجراي اين طرح حتما به اين معني نيست كه سيستم فعلي آموزشي اشكال دارد و قابل بهبود هم نيست بلكه اين طرح در واقع يك نوع نگرش و برخورد جديد با مقوله آموزش پزشكي است. هرچند كه ممكن است در سيستم فعلي هم مشكلاتي داشته باشيم كه اجراي اين طرح مي‌تواند آنها را به نوعي برطرف كند.
وي تاكيد كرد: اين سيستم آموزشي بايد با آزمون و خطا سنجيده شود و بعد از گذشت زمان لازم مقايسه‌اي با فارغ التحصيلان فعلي صورت پذيرد. نتايج كشورهاي ديگر كه از اين سيستم استفاده مي‌كنند براي ما قابل استفاده نيست چرا كه با ما تطابق و تشابه فرهنگي، اجتماعي و ارزشي ندارند و از سوي ديگر در اين كشورها سيستم فعلي آموزشي ما وجود ندارد كه بتوان بين نتايج اين دو سيستم مقايسه‌اي انجام داد.
دكتر درگاهي در پايان گفت: اعتقاد دارم براي ورود به رشته‌هاي دانشگاهي بويژه پزشكي نبايد فقط به آزمون‌هاي علمي بسنده كرد بلكه بايد آزمونهايي براي سنجش استعدادها، علايق، ‌مهارتها و از همه مهمتر تناسب روحي و رواني افراد با رشته مورد نظر انجام گيرد. پيشنهاد من اينست كه اين نوع گزينش در اجراي آزمايشي طرح پذيرش دانشجوي پزشكي از مقطع ليسانس انجام شود و در صورت داشتن نتايج مثبت در كليه رشته‌ها استفاده شود.

١٠:٠٩ ٠٦/٠٨/١٣٨٦
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد