٠٠:٠٨ ٠٥/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
دو آب‌راه تاريخي و سنتي گيلان مسيرهاي گردشگري آبي مي‌شوند

معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري استان گيلان گفت: دو آب‌راه تاريخي و سنتي استان گيلان که از گذشته براي حمل و نقل بار و مسافر از بندر انزلي به رشت از آن‌ها استفاده مي‌شد، اکنون به‌عنوان مسيرهاي گردشگري آبي انتخاب شده‌اند و در دهه‌ي فجر به بهره‌برداري مي‌رسند.
بيژن ذهاب در گفت‌وگو با خبرنگار بخش گردشگري خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در گيلان، اظهار داشت: با توجه به برگزاري جلسه‌هاي متعدد درباره‌ي توسعه‌ي گردشگري دريايي و نتايج کارشناسي اعلام‌شده، طرح استفاده از دو آب‌راه تاريخي و سنتي گيلان به تصويب رسيد.
وي افزود: اين دو مسير گردشگري آبي براساس نقشه‌هاي GIS مصوب شده‌اند و شامل مسيرهاي انزلي به پيربازار در رشت و برعکس و مسير هندخاله ـ صومعه‌سرا به انزلي و برعکس هستند.
ذهاب ادامه داد: با توجه به همکاري‌هاي موثر سازمان محيط زيست استان گيلان و بنادر و کشتيراني، به‌زودي با بازسازي دو فروند شناور که در گذشته براي صيد کيلکا مورد استفاده بودند، به‌شكل رسمي از اين دو آب‌راه به‌عنوان مسير گردشگري استفاده خواهد شد.
او گفت: در برنامه‌ي آينده‌ي اين گروه کارشناسي تخصصي، يك‌صد نقطه براي ايجاد واحدهاي اقامتي شناور و فراهم آوردن امکانات پذيرايي در مسيرهاي آبي و تالاب انزلي شناسايي خواهند شد.
معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري استان گيلان افزود: از آنجا که بحث پسماندهاي اين واحدها از طريق علمي کاملا قابل مهار است، از سرمايه‌گذاران مختلف دعوت مي‌شود که براي سرمايه‌گذاري و توسعه‌ي گردشگري دريايي از اين قابليت استفاده كنند.
ذهاب نکته‌ي مهم را در اين امر، آمادگي همه‌جانبه‌ي سازمان محيط زيست براي همکاري خدمات فني و ارزيابي زيست‌محيطي دانست و بيان كرد: براساس مذاکره‌هاي صورت‌گرفته با مدير کل شيلات کشور، کار خريد شناورهاي صيد کيلکاي مازاد بر صيد که در انزلي پهلو گرفته‌اند، به‌صورت اجاره به شرط تمليک براي واگذاري به بخش خصوصي به‌تدريج آغاز خواهد شد.
وي اظهار داشت: اکنون دو فروند از اين شناورها با ظرفيت 25 نفر به‌صورت پايلوت و با اعتبارات استاني بازسازي خواهند شد و اعتبارات هريک به‌طور جداگانه 70 ميليون تومان است که با نظر مساعد استانداري گيلان تامين خواهد شد. پس از بازسازي اين شناورها، بهره‌برداري از اين دو آب‌راه تاريخي استان در دهه‌ي فجر امسال آغاز خواهد شد.
او نکته‌ي بسيار مهم را درباره‌ي به‌کارگيري اين شناورها، پس از بازسازي و رده‌بندي آن‌ها توسط سازمان بنادر و کشتيراني با رعايت تمام مراحل قانوني و ايمن‌سازي ارزيابي و اضافه كرد: استان گيلان ظرفيت‌هاي بالقوه‌اي دارد که تاکنون مورد استفاده قرار نگرفته‌اند. لذا با همکاري، تعامل و هماهنگي کميته‌ي گردشگري دريايي و کميته‌ي طبيعت‌گردي استان علاوه بر جذب سرمايه‌گذاران، توسعه‌ي گردشگري و نيز افزايش مدت ماندگاري گردشگران در استان، گردشگري دريايي، ساحلي و آب‌راهي را در گيلان مي‌توان توسعه بخشيد.

١١:٥٤ ٠٦/٠٨/١٣٨٦
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد