٢٣:٥٨ ٠٤/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
معاون آموزشي دانشكده توانبخشي دانشگاه علوم پزشكي تهران:
برنامه‌هاي دانشكده توانبخشي در جهت تخصصي كردن مقطع كارشناسي ارشد است

معاون آموزشي پژوهشي دانشكده توانبخشي دانشگاه علوم پزشكي تهران، دوري دانشكده از پرديس اصلي دانشگاه علوم پزشكي تهران را عامل ايجاد پاره‌اي از مشكلات و كمبودها در آن عنوان كرد و افزود: اين مساله در رابطه با توسعه رشته‌ها، مقاطع جديد و به ويژه ايجاد آزمايشگاه هاي متعدد، خود را نشان داده است.
دكتر محمدرضا هاديان، معاون آموزشي پژوهشي دانشكده توانبخشي دانشگاه علوم پزشكي تهران در گفت‌وگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران - دفتر منطقه‌اي علوم پزشكي تهران، در خصوص برنامه‌هاي دانشكده توانبخشي گفت: امسال نخستين گروه از دانشجويان كارشناسي ارشد رشته كار درماني و اولين دانشجوي PhD فيزيوتراپي و توانبخشي قلبي در سطح كشور از دانشكده توانبخشي فارغ‌التحصيل شدند.
وي گفت: در راستاي ايجاد رشته‌هاي تخصصي جديد در نظر داريم چنانچه پاره اي از هماهنگي ها از سوي وزراتخانه حاصل شود، از سال آينده در رشته كارشناسي ارشد فيزيوتراپي ورزشي دانشجو پذيرش كنيم. همچنين طرحي براي پذيرش دانشجو در مقطع دكتري تخصصي در رشته‌هاي شنوايي‌شناسي و گفتار درماني به وزارتخانه ارائه شده است كه خوشبختانه ايجاد PhD گفتاردرماني از سوي وزارتخانه تصويب شد. همچنين دانشكده در حال آماده‌سازي زمينه براي ايجاد رشته‌هاي ديگري نظير بيومكانيك ورزشي (sport biomechanic)، فيزيوتراپي و نوتواني قلبي مي باشد.
دكتر هاديان گفت: خوشبختانه اعضاي هيأت علمي دانشكده توانبخشي به رغم انجام مسئوليت‌هاي اجرايي، آموزشي و تحقيقاتي متعدد از لحاظ علمي و تجربه در عالي‌ترين سطح قرار دارند و دانشكده توانبخشي از اين حيث منحصر به فرد است. با اين وجود در پاره اي از گروه ها با حداقل اعضاي هيأت علمي و مربي (حدوداً 5 نفر) وظايف متعدد آموزشي و پژوهشي انجام مي شود كه در نتيجه باعث كندي در زمينه توليد مقالات شده است.
وي با اشاره به رشد كمي و كيفي مقالات ارائه شده در اين دانشكده گفت: دانشجويان PhD در دانشكده توانبخشي تنها در صورت چاپ حداقل يك مقاله به زبان انگليسي در ژورنال‌هاي معتبر خارجي مي‌توانند فارغ‌التحصيل شوند كه اين امر هر چند در ابتدا با مشكلاتي مواجه بود اما در نهايت منجر به جهش علمي در اين دانشكده خواهد شد.
وي از ايجاد آزمايشگاه‌هاي تحقيقاتي مختلف خبر داد و گفت: آزمايشگاه الكتروفيزيولوژي، بيومكانيك، پوستجر و تعادل، راه رفتن، آزمايشگاه صوت، سرگيجه و وستيپولار از جمله آزمايشگاه‌هاي تحقيقاتي موجود در اين دانشكده است. ضمن آنكه در حال برنامه ريزي براي راه‌اندازي آزمايشگاه تحقيقاتي فيزيوتراپي و توانبخشي قلبي هستيم.
دكتر هاديان گفت: از سال 1376 با اجباري شدن واحدهاي كامپيوتر، آمار و روش تحقيق در اين دانشكده، پايان‌نامه‌هاي دانشجويان در سطح كارشناسي به سمت تحقيقاتي شدن سوق نموده و دانشكده توانبخشي دانشگاه علوم پزشكي تهران در حال حاضر در ميان دانشكده‌هاي توانبخشي بيشترين تعداد مقالات خارجي را در سايت‌هاي اينترنتي به خود اختصاص داده است.
معاون آموزشي دانشكده توانبخشي دانشگاه علوم پزشكي تهران افزود: برنامه‌هاي دانشكده توانبخشي در جهت تخصصي كردن مقطع كارشناسي ارشد است و دانشجو بايد از ابتدا در فيلد خاصي فعاليت كند. لازم به ذكر است كه اين برنامه‌ها با در نظر گرفتن بنيه، نياز و توانايي‌هاي دانشكده در حال انجام است. ضمن آنكه براي نخستين بار در كشور دوره كارآموزي باليني پيشرفته و تخصصي براي دانشجويان مقاطع كارشناسي ارشد طراحي شده كه از سال 1383 در دانشكده توانبخشي دانشگاه علوم پزشكي تهران اجرا شده اند.

٠٨:٣٩ ٠٧/٠٨/١٣٨٦
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد