قائم مقام وزيرعلوم درهمكاريهاي علمي بينالمللي خبرداد:
ايجادكرسي زبان فارسي در28 كشورخارجي
ايجاد ترافيك علمي براي حضورمتقابل اساتيد ودانشجويان ايراني وخارجي
قائم مقام وزير علوم در همكاريهاي علمي و بينالمللي، كرسيهاي زبان فارسي در كشورهاي خارجي را از جمله مكانيزمهاي همكاريهاي علمي بينالمللي خواند و گفت: ايجاد ترافيك علمي براي حضور متقابل اساتيد ايراني و خارجي به گسترش همزيستي مسالمت آميز علمي ميانجامد.
دكتر ارسلان قرباني در گفتوگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اظهار كرد: متقاضيان زيادي از كشورهاي مختلف اروپايي و آمريكايي براي اعزام اساتيد زبان فارسي داشتهايم كه به همين منظور كرسيهاي زبان فارسي از يك به 28 كرسي داراي مجوز افزايش يافت.
وي افزود: تعداد كرسيهاي زبان فارسي بيش از اين مقدار است اما در حال برنامهريزي هستيم تا 10 استاد براي 10 كرسي جديد كه به تازگي مجوز دريافت كردهاند، اعزام كنيم.
قرباني گفت: محيط بينالمللي در نگاه همكاريهاي بينالمللي، يك فرصت است و بايد حداكثر استفاده را از اين فرصتها كرد و به همين منظور تلاش داريم تا ترافيك علمي را در كشور بيشتر كنيم.
قائم مقام وزير علوم در همكاريهاي علمي و بينالمللي در ادامه اظهار كرد: علاوه بر اعزام اساتيد و دانشجويان ايراني به خارج در قالب سيمنارها و كنفرانسها، در نظر داريم تا زمينه حضور اساتيد و دانشمندان از نقاط مختلف دنيا را فراهم كنيم و اين ترافيك علمي باعث تبادل علمي و فنآوري و گسترش همزيستي مسالمت آميز علمي ميشود و دانشگاهها نيز آمادگي خود را براي اجراي اين طرح اعلام كردهاند.
١٠:٣٩ ٠٧/٠٨/١٣٨٦