رييس دانشگاه آزاد:
ثبتنام كنكور آزاد از اين پس اينترنتي ميشود
300 جلد کتاب درباره دانشگاه آزاد تا پايان سال چاپ ميشود
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي امروز گفت: بخش مهمي از مخالفت ها با دانشگاه آزاد اسلامي از زماني آغاز شد که رشته هاي پزشکي و دکتراي تخصصي در اين دانشگاه راه اندازي شد؛ اما علي رغم اين مخالفت ها، دانشگاه هاي ديگر نيز به تدريج اين رويه را آغاز کردند.
به گزارش سرويس صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دکتر جاسبي، در مراسم افتتاح پروژه هاي عمراني، آموزشي واحد نائين يادآور شد: اوايل انقلاب، برخي معتقد بودند جوانان براي تحصيل در مقاطع تکميلي بايد به خارج از کشور مهاجرت کنند، اما با حضور فعال دانشگاه آزاد اسلامي اين فرهنگ تغيير يافت و بسترهاي لازم براي تحصيل اقشار مختلف مردم در داخل کشور فراهم شد.
وي با اشاره به دستاوردهاي اين دانشگاه در کشور گفت: اگر بخواهيم توفيقات و دستاوردهاي دانشگاه آزاد اسلامي را تبيين کنيم، نياز به صدها جلد کتاب داريم که البته با توجه به ربع قرن عملکرد دانشگاه آزاد اسلامي، 300 جلد کتاب با محوريت تاثيرات و خدمات اين مرکز آموزش عالي تا پايان سال جاري به چاپ خواهد رسيد.
جاسبي با بيان اين که دانشگاه آزاد اسلامي از سرخوردگي و نااميدي ميليون ها جوان ايراني جلوگيري کرد، گفت: اگر دانشگاه آزاد اسلامي نبود، تنها با مهاجرت 10 درصد از فارغ التحصيلان به خارج، بيش از 55 ميليارد دلار ارز از کشور خارج مي شد.
وي اضافه کرد: مجموعه آموزش عالي کشور بايد به جايي برسد که تمامي متقاضيان ورود به دانشگاه بتوانند به آن راه پيدا کنند که اين امر مستلزم از ميان برداشتن ديوارهاي بلند کنکور است.
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي افزود: در حال حاضر کشور به پشتوانه دانشگاه هاي دولتي و آزاد، توانايي برآورده کردن تمامي نيازهاي علمي و پژوهشي را دارد و يقيناً تداوم اين امر به توسعه آموزش عالي بستگي دارد.
جاسبي سپس با توصيف آينده اي روشن و درخشان براي دانشگاه آزاد اسلامي، افزود: دانشگاه آزاد اسلامي طي چند سال آينده در زمينه نسبت هيات علمي به دانشجو به استانداردهاي بين المللي خواهد رسيد و به دنبال آن، راه را براي تحصيلات تکميلي هموار خواهد ساخت.
وي ادامه داد: روند آتي دانشگاه آزاد اسلامي به سمت توسعه مقاطع تحصيلات تکميلي است.
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي در ادامه با اشاره به فعاليت هاي پژوهشي اين دانشگاه در عرصه هاي مختلف بيان داشت: راه اندازي 50 مرکز پژوهشي، تحقيقاتي، راه اندازي باشگاه پژوهشگران جوان، مرکز فن آوري هاي نوين، افزايش مقالات تحقيقاتي و IsI و رشد مجلات پژوهشي از جمله مواردي است که در راستاي ارتقاي کيفي دانشگاه طي چند سال اخير صورت گرفته است.
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي با تاکيد بر اينکه بايد امکانات براي تحصيل آسان دانشجويان بيش از پيش فراهم شود، گفت: هم اکنون حدود 50 واحد دانشگاهي داراي کتابخانه الکترونيکي هستند و دانشگاه مجازي نيز با جذب 100 دانشجو اخيراً شروع به کار کرده است.
وي افزود: در حال حاضر، دانشگاه آزاد اسلامي در بخش مسابقات روبوکاپ در عرصه هاي ورزشي و اختراعات و اکتشافات، حرف اول را مي زند که اين نشان دهنده سطح کيفي بالاي مجموعه اين دانشگاه است.
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي همچنين عنوان کرد: ثبت نام ها در اکثر واحدهاي دانشگاهي به صورت اينترنتي انجام مي شود و سيستم هاي اطلاع رساني به سرعت در حال ارتقا هستند.
وي با اعلام اين که از اين پس ثبت نام آزمون سراسري در دانشگاه آزاد اسلامي به صورت اينترنتي خواهد بود، گفت: اين دانشگاه به سرعت در حال حرکت در راستاي مکانيزه کردن سيستم ها در سطح تمامي واحدهاي دانشگاهي و مراکز تحصيلي خود است.
جاسبي سپس آموزش عالي را يکي از حوزه هاي موفق انقلاب اسلامي برشمرد و افزود: هم اکنون دانشگاه هاي ايران در سطح جهان از استاندارد خوبي برخوردارند.
وي همچنين خاطرنشان کرد: براساس نظر مراجع ذي صلاح و نيروي انتظامي، وضعيت فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي از دانشگاه هاي دولتي بهتر است و اقدامات بسيار خوبي در عرصه هاي مختلف فرهنگي نظير اقامه نماز، قرآن و عترت، ساخت مساجد و ايجاد مقبره شهداي گمنام در سطح واحدهاي دانشگاهي صورت گرفته است.
وي در پايان تاکيد کرد: اولويت اول دانشگاه آزاد اسلامي در برنامه ريزي ها، تمرکز زدايي است و براين اساس سعي خواهد شد اختيارات بيشتري به مناطق و واحدها تفويض شود.
١٤:٠٩ ٠٧/٠٨/١٣٨٦