٢٠:٥٧ ٠٤/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
ويتامين D خطر مرگ ومير ناشي از سرطان روده را كاهش مي‌دهد

محققان اعلام كردند: احتمال مرگ ومير ناشي از سرطان روده - راست روده در افرادي كه مقدار بيشتري ويتامين D مصرف مي‌كنند، به ميزان قابل توجهي كاهش مي‌يابد.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، محققان از بررسي نتايج چندين پژوهش به تاثيرات محافظتي مصرف بيشتر ويتامين D در برابر اين نوع سرطان پي برده‌اند.
اين تحقيقات توسط گروهي از محققان انستيتو ملي سرطان در آمريكا و در زمينه بررسي تاثيرات ويتامين D روي مرگ و مير ناشي از ابتلا به سرطان‌هاي مختلف صورت گرفته است.
در اين پژوهش، محققان 16 هزار و 818 تن را بين سالهاي 1988 تا 1994 مورد مطالعه قرار داده و اين مطالعات را تا سال 2000 ادامه دادند.
محققان اظهار داشتند كه تحقيقات اوليه نشان داد: ويتامين D خواصي دارد كه مي‌تواند از بدن در برابر سرطان محافظت كند كه برخي از اين خواص شامل كاهش رشد تومور و ترغيب مرگ سلول‌هاي سرطاني است.

١٠:٢١ ١٢/٠٨/١٣٨٦
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد