٢١:٢٧ ٠٤/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
دومين كنگره بين‌المللي علوم و فن‌آوري نانو در دانشگاه تبريز برگزار مي‌شود

دومين كنگره بين‌المللي علوم و فن‌آوري نانو از هفتم تا نهم آبان ماه سال آينده با همكاري مشترك انجمن نانوتكنولوژي ايران و دانشگاه تبريز با شركت محققان و علاقمندان داخل و خارج از كشور در اين دانشگاه برگزار مي‌شود.
به گزارش سرويس فن‌آوري خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، دكتر عبدالرضا ميرمحسني، دبير دومين كنگره بين‌المللي علوم و فن‌آوري نانو، هدف از برگزاري اين كنگره را آشنايي محققان، اساتيد دانشگاه و صنايع مختلف با آخرين دستاوردهاي اين علم نوين اعلام كرد و گفت: فن‌آوري نانو يك عرصه استراتژيك نوين جهاني مي‌باشد و كه در شاخه‌هاي مختلف علوم نظير علوم پايه پزشكي مهندسي علوم نظامي، فن‌آوري اطلاعات، داروسازي، علم مواد، محيط زيست و ... كاربرد دارد و كشورها برنامه‌هاي اساسي توسعه‌اي خود را بر مبناي اين فن‌آوري جديد سوق دادند.
وي افزود: با توجه به نوپا بودن اين فن‌آوري در صورت حركت صحيح و اصولي كشور ما نيز مي‌تواند همگام كشورهاي پيشرفته جهان از دستاوردهاي ارزشمند اين زمينه جديد بهره‌مند شود.
دكتر ميرمحسني، برگزاري همايش‌هاي علمي در اين خصوص را از نيازهاي اساسي كشور دانست و گفت: برپايي چنين نشست‌هايي علمي لازم است تا متخصصان اين زمينه علمي بتوانند به تبادل يافته‌هاي خود بپردازند كه قطعا اين امر زمينه ساز پيشرفت قابل توجه علمي و صنعتي كشور خواهد شد.
وي با اشاره به محورهاي 11 گانه اين كنگره گفت: نانوبيوتكنولوژي، تجاري سازي تحقيقات در حوزه نانو و نقش پارك‌هاي علم و فن‌آوري و مراكز رشد، علوم قانوني در حوزه نانو (نانوتكنولوژي در امنيت و ...) نانو در محيط زيست، نانوكمپوزيت‌ها و نانوذرات، نانوالكترونيك و نانومكانيك، نانو دارو‌ها، نانو فتونيك ، .... برررسي ويژ‌گي‌ها و ابعاد نانو طراحي و مدلينگ از جمله محورهاي اصلي اين همايش است.
وي به ضرورت‌هاي برگزاري اين كنگره در دانشگاه تبريز اشاره كرد و افزود: دانشگاه تبريز يكي از دانشگاه‌هاي مادر و پيشرو در كشور از نظر آموزش و تحقيقات و در اختيار داشتن امكانات و فضاي لازم جهت برگزاري همايش‌هاي متعدد علمي مي‌باشد.
دكتر ميرمحسني با بيان اينكه شهر تبريز به عنوان يكي از قطب‌هاي صنعتي كشور زمينه لازم براي بهره‌گيري از آخرين دستاوردهاي علمي را داراست و از لحاظ امكانات رفاهي، اقامتي و فرهنگي قابليـت‌هاي لازم براي برگزاري همايش‌هاي معتبر علمي را دارد، افزود: برگزاري دومين كنگره بين‌المللي علوم و فن‌آوري نانو در شهر و دانشگاه تبريز مي‌تواند دانشگاهيان، صنعتگران و ساير علاقمندان منطقه را با آخرين دستاوردهاي علمي جهاني در اين زمينه آشنا كرده و موجبات اعتلاي علمي و تحول صنعتي در منطقه و كشور را فراهم كند.
وي برگزاري نمايشگاه و كارگاه‌ را از برنامه‌هاي جنبي اين كنگره ذكر كرد و از علاقمندان به شركت در اين كنگره خواست تا براي دريافت اطلاعات تكميلي اين كنگره با دبيرخانه اين كنگره مستقر در دانشكده شيمي دانشگاه تبريز تماس بگيرند.

١٢:٣٠ ١٢/٠٨/١٣٨٦
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد