٢٠:٢٣ ٠٤/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
رييس پژوهشکده اکولوژي خليج‌فارس و درياي عمان:
مرگ دلفين‌ها خودکشي و براثر صيادي نبوده است
دلفين‌ها بر اثر بيماري انگلي دچار اختلال در سيستم تنفسي شده بودند

رييس پژوهشکده اکولوژي خليج‌فارس و درياي عمان گفت: بررسي‌هاي انجام شده توسط اين پژوهشکده بر روي اجساد دلفين‌ها نشان مي‌دهد که مرگ دسته جمعي آنها خودکشي نبوده است.
به گزارش خبرنگار «محيط زيست» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) ، دکتر مرتضوي در جلسه کارگروه آمايش محيط زيست افزود: ما از جسد 3 دلفين نمونه‌برداري کرديم و هيچ گونه سمي را که بر اثر آلودگي نفتي باشد در معده آنها نيافته‌ايم، بلکه تحقيقات ما نشان مي‌دهد که احتمالا مرگ دلفين‌ها بر اثر نوعي بيماري انگلي بوده که به سيستم تنفسي دلفين‌ها آسيب رسانده و دلفين‌ها براي تنفس به مناطق کم‌عمق پناه آورده‌اند، در حاليکه راهي براي بازگشت نداشته و در ساحل به گل نشسته‌اند.
عامل صيادي را در مرگ دلفين‌ها رد مي‌كنيم
سوراخهاي ايجاد شده بعد از مرگ دلفين‌ها ايجاد شده است
وي مدعي شد: عامل صيد و صيادي صنعتي را در مرگ دلفين‌ها رد مي‌کنيم، چرا كه در آن تاريخ 6 شناور صيادي در آن نواحي بوده‌اند که 5 شناور در لنگرگاه بوده و هيچ فعاليتي نداشته‌اند و فقط يک کشتي صيادي فعال بوده که آن هم خارج از منطقه و در آب‌هاي درياي عمان مشغول صيادي بوده است و فعاليت آن به مرگ دلفين‌ها مربوط نمي‌شود.
رييس پژوهشکده اکولوژي خليج‌فارس و درياي عمان در پايان گفت: بررسي‌ها نشان مي‌دهد مرگ دسته جمعي دلفين‌هاي ماه گذشته بر اثر صيادي اتفاق نيفتاده است و تحقيقات نشان مي‌دهد سوراخ‌هاي روي بدن دلفين‌ها بعد از مرگ آنها ايجاد شده است.

١٢:٠٠ ١٥/٠٨/١٣٨٦
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد