٢٠:٢٢ ٠٤/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
برگزاري اولين همايش فارغ‌التحصيلان زبان‌هاي انگليسي دانشگاه باقرالعلوم

اولين همايش فارغ‌التحصيلان زبان‌هاي انگليسي و عربي دانشگاه باقرالعلوم صبح روز پنج‌شنبه در مدرسه دارالشفاء قم برگزار شد.
به گزارش ايسنا، در اين همايش حجت‌الاسلام و المسلمين رباني، رييس دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم، حوزه‌هاي علميه در جهان اسلام را تبيين كننده، مفسر و پاسدار فرهنگ دين اسلام برشمرد و گفت:‌حوزه‌هاي علميه بايد با توجه به اين جايگاه جهاني انديشيده و براي گسترش مكتب اسلام در جهان تلاش كنند.
وي خاطرنشان كرد: براي تبليغ اسلام در جهان نيازمند ابزارهاي جهاني به ويژه مجهز بودن به زبان‌هاي زنده دنيا هستيم.
وي عدم فراگيري زبان‌هاي زنده دنيا را از جمله آسيب‌هاي امروز در تبليغ دانست و گفت: امروز بايد به فراگيري زبان، نگاهي تخصصي كرد.
رباني، به دستاوردهاي علمي حوزه اشاره كرد و گفت:‌اين سرمايه‌ها امروز به علت عدم توجه به زبان‌هاي روز دنيا در حوزه محصور مانده است.
در ادامه حجت الاسلام محمدي، رييس مركز بين‌المللي تبليغ، ساماندهي مبلغان در خارج از كشور را يك ضرورت دانست و تصريح كرد: تا كنون 28 هزار مبلغ از مركز جهاني علوم اسلامي و مدارس حوزه‌هاي علميه فارغ‌التحصيل شده‌اند كه به دليل نبودن سامانه‌ مناسب با آشفتگي و سردرگمي مواجه بودند.
وي توسعه در جامعه مخاطب، استفاده از ابزارهاي نوين تبليغ، بومي سازي و ايجاد شبكه تبليغ با اعمال سياست‌هاي جديد تبليغي را از جمله فعاليت‌هاي مركز بين‌المللي تبليغ ذكر كرد.
وي با تاكيد بر اين‌كه حضور تبليغي به معناي حضور فيزيكي به تنهايي نيست، افزود: اگر زمينه حضور مجازي در تبليغ فراهم شود، ظرفيت‌ها و استعدادهاي مبلغان بالفعل خواهد شد.
معاون فرهنگي سازمان فرهنگ و ارتباطات، فراگيري زبان‌هاي زنده دنيا را عاملي جهت دستيابي به هدف قوي عنوان كرد.
وي با اشاره به وجود 6900 زبان زنده در دنيا، نسبت به بررسي اين زبان‌ها با اديان و مذاهب موجود تاكيد و اظهار اميدواري كرد: 22 زبان شناسايي و تا مقطع دكتري در دفتر تبليغات اسلامي راه‌اندازي شود.
محمدي، موفقيت در تبليغ را در گرو تسلط بر آموزه‌هاي ديني و اديان كشورها دانست.

١٦:٢٤ ١٧/٠٨/١٣٨٦
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد