٠٥:٠٠ ٠٢/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
محور توسعه بخش كشاورزي پژوهش و تحقيق است

رييس موسسه تحقيقات آفات و بيماري‌هاي گياهي وزارت جهاد كشاورزي گفت: محور توسعه و پيشرقت در بخش كشاورزي پژوهش و تحقيقات است.
دكتر علي سرافرازي روز پنجشنبه در جشنواره تجليل از پژوهشگران بخش كشاورزي استان قزوين افزود: براي ترويج تحقيق و پژوهش در كشور، بايد فرهنگ‌سازي شود و راهكارهاي تشويقي دولت براي نهادينه كردن اين مقوله بسيار مهم و ضروري است.
وي رفع موانع از بخش تحقيق و پژوهش را از ديگر عوامل رواج و توسعه آن برشمرد و گفت: بايد نگرشها نسبت به اين مقوله تغيير پيداكرده و امكانات و بودجه لازم به اين موضوع تخصيص يابد.
دكتر سرافرازي خاطرنشان كرد: دو درصد از اعضاي هيات علمي دانشگاههاي كشور در توليد مقاله‌هاي علمي نقش دارند و متاسفانه هيچ يك از دانشگاههاي كشور جزو مراكز علمي برتر جهان شناخته نمي‌شوند.
رييس سازمان جهاد كشاورزي استان قزوين نيز در اين آيين بااشاره به اين كه خود كشاورزان به عنوان يك محقق و پژوهشگر هستند، گفت: محققان بايد با استفاده از اطلاعات كشاورزان، تحقيقات كاملي را براي جامعه امروزي ارايه دهند.
نظامعلي درگي افزود: هم‌اكنون ‪ ۱۳‬مركز تحقيقات و ‪ ۱۰‬ايستگاه تحقيقاتي در سطح استان فعال است كه ايستگاههاي تحقيقاتي پسته قزوين، انگور تاكستان، فيض‌آباد، اسماعيل‌آباد، گياهان دارويي در منطقه الموت و گوسفند نژاد شال در بويين زهرا از آن جمله مي‌باشند.
به گفته وي، به طور متوسط سالانه‪ ۸۰‬طرح تحقيقاتي، كشاورزي و منابع طبيعي در اين استان اجرا مي‌شود.
درگي، تحقيق در خصوص محصولات گندم، جو، ذرت، يونجه، عدس، كلزا، انگور، هلو، شليل، پسته و فندق را از اولويتهاي تحقيقاتي اين مركز براي محصولات باغي و زراعي برشمرد.
در پايان اين آيين به تعدادي از پژوهشگران بخش كشاورزي استان قزوين لوح تقدير اهدا شد.

١٤:٢٤ ٢٤/٠٩/١٣٨٤
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد