دبيرکميته منابع انساني ستادتوسعه فنآوري نانوخبرداد:
امضاي تفاهمنامه تحقيقات مشترک دانشجويان ايراني وهندي
افتتاح صندوق مشترک تحقيقات وآموزش نانو ايران وهند
کنفرانس مشترک فنآوري نانوي ايران و هند با امضاي تفاهمنامه مشترك همكاريهاي آموزشي و تحقيقاتي دو كشور در علوم و فنآوري نانو و معرفي مقالات برتر پايان يافت.
به گزارش سرويس فنآوري خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) ، دکتر سعيد سرکار، دبير کميته منابع انساني ستاد ويژه توسعه فنآوري نانو و دبير کنفرانس، در حاشيه اختتاميه كنفرانس با ابراز خرسندي از برگزاري کنفرانس مشترک فنآوري نانوي ايران وهند از آن به عنوان سرآغاز ارتباط و همکاري دانشمندان و محققان ايراني با همکاران هندي ياد و ابراز اميدواري كرد كه به زودي شاهد برگزاري دومين کنفرانس مشترک نانو بين دو کشور در هند باشيم.
وي همچنين از امضاي تفاهمنامه مشترک براي انجام فعاليتهاي تحقيقاتي دانشجويان ايراني و هندي، برگزاري دورههاي مشترک تابستاني و زمستاني، افتتاح صندوق مشترک براي تحقيقات و فعاليتهاي آموزشي، توافق استادان ايراني و هندي براي ارائه پروژه دانشجويي مشترک و در اختيار قرار دادن امکانات مراکز تحقيقاتي هندي به منظور کمک به انجام پژوهشهاي ايراني، خبر داد.
در اين مراسم، همچنين جوايزي از سوي استاد رائو - مشاور علم و فنآوري نخست وزير هند - و دكتر سركار به ارائهكنندگان مقالات برتر و سخنرانان کنفرانس اهدا شد.
بنابر اعلام ستاد ويژه توسعه فنآوري نانو، جايزه برترين مقاله در گروه نانو فيزيک به رضوانه امراللهي، مازيار مرندي و نيما تقوينيا، گروه نانو مواد به سيد جعفر حسيني و پروفسور رائو، گروه نانو شيمي به محمد عبداللهي و راضيه سيدي و گروه نانو پزشکي به فرح ناز و سليم جاويد از کشور هند تعلق گرفت.
سمينار مشترك ايران و هند در فنآوري نانو از هشتم ارديبهشت ماه جاري به مدت سه روز با همکاري ستاد ويژه توسعه فنآوري نانو و دانشگاه علوم پزشکي تهران، دانشگاه علوم پزشكي تهران در بيمارستان امام خميني (ره) برگزار شد.
در اين كنفرانس، 13 سخنراني از هندوستان و 11 سخنراني از ايران از سوي استادان مدعو ارائه شد و در كنار اين كنفرانس، كارگاه تخصصي در 9 زمينه حوزه فنآوري نانو ارائه شد.
هندوستان در حال حاضر، رتبه هشتم توليد علم دنيا در حوزه فنآوري نانو را در اختيار دارد.
١٠:٥٤ ١١/٠٢/١٣٨٧