١٤:٣٠ ٠٤/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
به همت پژوهشگران ايراني
شبكه مهدهاي كودك الكترونيك كشور ايجاد شد

شبكه مهدكودك‌هاي الكترونيك كشور با اتصال 200 مهد كودك در استان‌هاي اصفهان، خراسان شمالي، گيلان، فارس، آذربايجان غربي و لرستان تاسيس شد.
مهندس مسعود باطني، مدير پروژه مهدهاي كودك الكترونيك با اعلام اين مطلب در گفت‌وگو با خبرنگار پژوهشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) گفت: با توجه به اينكه مديريت تمام مهدكودك‌ها زير نظر سازمان بهزيستي است شبكه گسترده مهدهاي الكترونيك پلي است ميان مديران مهد كودك‌ها با سازمان بهزيستي و از طرف ديگر مديران مهد كودك‌ها با والدين كودكان.
وي افزود: اين ارتباط توسط يك شبكه اينترنتي انجام مي‌شود به طوري كه مهدكودك‌هاي متصل به اين شبكه با ورود هر كودك به والدين آنها يك كلمه عبور و رمز داده مي‌شود.
باطني ادامه داد: اين كلمه عبور براي رسيدن به پرونده‌هاي الكترونيكي است كه هر كودك جداگانه دارد كه تمام تعاملات، مراحل يادگيري، ميزانهوش كودك و تمامي مسايلي كه در مهد در رابطه با كودك است در اين پرونده‌ها ثبت مي‌شود.
وي درباره علت تشكيل پرونده‌هاي الكترونيكي گفت: اين پرونده‌ها در آينده هم براي شخص كودك و هم براي خانواده وي در صورت نياز مفيد واقع مي‌شود. به عنوان مثال اگر كودكي در آينده بزهكار ‌شود، پرونده‌هاي وي با تمام اطلاعاتش اعم از نقاشي‌ها، آموزشها،‌ رفتارها، هيجانات و مسايل روانشناسي وي كه در اين سيستم ثبت شده مي‌تواند به وي و پزشكان كمك كند تا زودتر درمان شود.
مدير اين پروژه هدف ديگر از ايجاد شبكه مهدكودك‌هاي الكترونيك را ارتباط سازمان بهزيستي با مسوولان مهد كودك‌ها عنوان كرد و گفت: به اين علت كه مربيان به آموزش دايم احتياج دارند، سازمان بهزيستي مي‌تواند با اين شبكه اطلاعات به روزي را به طور مداوم به آنان انتقال دهد.
وي اظهار داشت: پس از تكميل شدن فاز مطالعاتي اين پروژه و ارايه بودجه به عنوان طرح‌هاي پژوهشي استان از طرف سازمان مديريت و برنامه ريزي اين طرح از طريق شهرك علمي تحقيقاتي اصفهان به سازمان يونسكو ارايه داده شد تا بتوانيم همين طرح را در مهدهاي روستاها اجرا كنيم.
باطني درباره زمان اجراي طرح مهدهاي روستاها گفت: سازمان يونسكو پس از قبول اين طرح و پس از ارايه روش اجرايي به آنها اميدواريم تا تيرماه سال آينده با توجه به بودجه‌اي كه به ما واگذار شده است، اين طرح را در روستاها اجرا كنيم.
وي اضافه كرد: در اجراي اين طرح، شهرك علمي تحقيقاتي اصفهان، سازمان مديريت و برنامه ريزي، سازمان بهزيستي و سازمان خدمات رايانه‌يي شهرداري اصفهان كمك هاي فكري و فني زيادي به ما كردند.

١١:١٧ ٢١/٠٢/١٣٨٧
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد