به گفته پژوهشگران؛
خوردن سيب در كنترل وزن نقشي اساسي دارد
نتايج آخرين تحقيقات انجام شده در دانشگاه ايالتي پنسيلوانيا نشان داد كه مصرف روزانه يك سيب ميزان كالري را تا 190 كيلو كاهش ميدهد و همين عامل كاهش مصرف غذا را در بر دارد.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)منطقه چهارمحال وبختياري، طبق يافتههاي دانشمندان؛ سيب داراي خواص شگفتآوري براي كنترل وزن است.
آخرين تحقيقات انجام شده در دانشگاه ايالتي پنسيلوانيا نشان داد كه مصرف روزانه يك سيب ميزان كالري را تا 190 كيلو كاهش ميدهد و همين عامل كاهش مصرف غذا را در بر دارد.
در اين زمينه يك دوره مطالعاتي پنج هفتهاي در آزمايشگاه روي 59 زن و مردي كه وزن متعادلي داشتند انجام شد. در طول اين دوره بعضي از افراد شركت كننده از مصرف سيب منع شدند و بعضي ديگر فرآوردههاي متنوع سيب را مصرف كردند از قبيل يك و نيم سيب پوست كنده و قاچ شده كه حدود 125 كالري داشت، سس سيب ( كه داراي ميزان كالري مساوي با سيب خام است) و آب سيب كه گاهي اوقات حاوي فيبر و گاهي اوقات بدون فيبر بود و قبل از غذا مصرف ميشدند. همچنين در مدت زمان تقريبي 15 دقيقهاي، صبحانه يا ناهار كه شامل خوراك پنير و سس گوجه بود به داوطلبان داده ميشد.
در پايان مشخص شد: كساني كه يك سيب قبل از غذا مصرف كردند، 187 كيلو كالري كمتر از كساني كه ديگر محصولات سيب را خورده بودند و يا اصلا سيب نخوردند، غذا خوردهاند.
يكي از محققان به نام جولي فلود در اين باره اعلام كرد: خوردن يك سيب قبل از غذا به انسان احساس سيري ميدهد و اين عامل به كاهش مصرف كالري هنگام غذا خوردن كمك ميكند.
همچنين پرفسور باربارا رولز، متخصص علوم غذايي دانشگاه ايالتي پنسيلوانيا، گفت: روش مصرف غذاهاي كم كالري مانند سوپ و سالاد و سبزيجات قبل از غذا در جلوگيري از پرخوري موثر است.
وي افزود: تفاوت ميزان كالري مصرف شده بعد از خوردن سيب خام و يا ديگر محصولات آن به اين صورت قابل توضيح است كه نه تنها ميزان كالري را كاهش ميدهد بلكه احساس سيري در فرد ايجاد ميكند.
١٢:٠٢ ٢١/٠٢/١٣٨٧