١١:٥٢ ٠٤/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
نخستين نرم‌افزار قرآني هوشمند صوتي در جهان اسلام رونمايي شد

مراسم رونمايي نخستين نرم‌افزار قرآني هوشمند صوتي در جهان اسلام با نام سروش ايمان، صبح امروز در محل سالن همايش‌هاي بين‌المللي صدا و سيما برگزار شد.
به گزارش خبرنگار فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مهدي افراسيابي، معاون سازمان صدا و سيما و رييس هيات مديره‌ي سروش رسانه در اين مراسم با اشاره به تاريخچه‌ي آموزش از راه دور در جهان و ايران و با بيان اين كه بعد از پيدايش رايانه و توليد نرم‌افزارهاي چند رسانه‌يي اين فن‌آوري نيز در خدمت آموزش از راه دور قرار گرفت، گفت: ‌در ايران به اين دليل كه شبكه‌ي ارتباطي خيلي قوي نيست توليد كنندگان نرم‌افزار به سمت آموزش مبتني بر رايانه مي‌روند كه در اين زمينه توسعه نسبتا خوبي داشته‌ايم.
او دسترسي در تمام اوقات و همه مكان‌ها، امكان تكرار بسيار، ورود به مرحله‌ي بعدي از آموزش با امتحان و تاييد، امكان رديابي و مراقبت مستمر و فراگير و امكان برگزاري كلاس مجازي با تصوير در سراسر دنيا را از مزاياي آموزش الكترونيكي عنوان كرد.
معاون سازمان صدا و سيما ادامه داد: از ديگر مزاياي اين نوع آموزش مي‌توان به امكان طراحي برنامه‌ي ادواري مطابق با جداول، امكان بحث و گفت‌وگوي بين فراگيران و امكان استفاده تعداد بسيار زياد به طور همزمان اشاره كرد.
افراسيابي در ادامه نقطه ضعف‌هاي اين آموزش را نيز برشمرد و تصريح كرد: پايين بودن درصد تاثير در اين آموزش و عدم توانايي برنامه‌ريزي با توجه به موقعيت‌هاي مختلف، از ضعف‌هاي وارد بر سيستم آموزش الكترونيك است.
او با بيان اين كه كاربران براي چك كردن قرائت خود مي‌توانند از سروش ايمان استفاده كنند، افزود: فن‌آوري هوشمند آزمون صدا با وجود نقايص گفته شده به سرعت مي‌تواند كاربري‌هاي ديگري در حوزه‌هاي ديگر ايجاد كند.
رييس هيات مديره‌ي سروش رسانه، توسعه و‌ ترويج فرهنگ قرائت قرآن را از اصلي‌ترين اهداف نرم‌افزار سروش ايمان عنوان و اظهار كرد: به كمك اين نرم‌افزار در مدت كوتاهي سطح قرائت قرآن در كشور ما به نحو قابل توجهي افزايش خواهد يافت.
به گزارش ايسنا در ادامه ابراهيم بهادري، مدير پروژه‌ي نرم‌افزار قرآني هوشمند صوتي، نيز در اين مراسم گفت: پس از دو سال تلاش، هوش مصنوعي انطباق صوتي قرآن كريم، به منظور تمرين و تشخيص آيات كه به كمك نرم‌افزار طراحي شده است كه امروز رونمايي مي‌شود.
وي با تاكيد بر اين كه اين نرم‌افزار در حوزه‌هاي مختلف قابليت بهره‌برداري دارد، گفت: در ابتدا از اين نرم‌افزار در حوزه قرآن استفاده مي‌كنيم تا به كاربر فرصت دهيم با تكرار چندين بار آيات قران را بدون اشتباه بخواند.
او همچنين خاطر نشان كرد: نرم‌افزار سروش ايمان در كمتر از يك ماه آينده به توليد انبوه و بهره‌برداري همگان خواهد رسيد.
بنا بر اعلام اين نرم‌افزار كه استادمدار طراحي شده است، امكانات خاصي چون‌ ترجمه‌ي آيات و گويش مفاهيم نماز، برنامه‌ي قرائت نماز براي گروه سني كودك و نوجوان و قرائت قرآن براي كليه‌ي گروه‌هاي سني با امكان جست‌وجوي كلمات قرآني در 17 زبان و 10‌ ترجمه را دارا است.

١٥:٠١ ٢١/٠٢/١٣٨٧
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد