٠٦:٤٢ ٠٤/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
مديردبيرخانه ستادتوسعه فن‌آوري نانوعنوان كرد:
توليد20محصول جديدنانودركشور
فعاليت بيش ازدوهزارمحقق درحوزه نانو
ضرورت چند برابر شدن بودجه 18ميليارد توماني ستاد

مدير دبيرخانه ستاد ويژه توسعه فن‌آوري نانو با اشاره به اين كه طبق سند راهبردي فن‌آوري نانو، ايران بايد تا سال 2015 در بين 15 كشور برتر جهان در اين حوزه قرار گيرد، توجه و اختصاص اعتباراتي به مراتب بيشتر به ستاد ويژه توسعه فن‌آوري نانو و فعاليت‌هاي در حال انجام در اين حوزه را خواستار شد.
به گزارش خبرنگار «فن‌آوري» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مهندس علي محمد سلطاني ــ مدير دبيرخانه ستاد توسعه فن‌آوري نانو ــ كه در جمع خبرنگاران سخن مي‌گفت، خاطرنشان كرد: حدود پنج سال از فعاليت ستاد ويژه توسعه فن‌آوري نانو مي‌گذرد و اين ستاد در هفت حوزه ترويج و آموزش عمومي از طريق رسانه‌ها، آشنايي بخش صنعت و دانشگاه‌ها با فن‌آوري نانو، توسعه منابع انساني از طريق دوره‌هاي كارشناسي ارشد و دكتري و كارگاه‌هاي آموزشي، تامين زيرساخت‌هاي توسعه فن‌آوري نانو، زير ساخت‌هاي پژوهشي صنعتي، انتقال فن‌آوري از دانشگاه به صنعت و حمايت از مراكز رشد و شركت‌هاي سرمايه‌گذاري، توليد باز و ايجاد شبكه‌ شركت‌هاي نانو، ارتباطات بين‌المللي و ارزيابي و سياستگذاري، فعاليت‌هاي زيادي را در كشور انجام داده است.
وي در عين حال تعداد فعالان در زمينه فن‌آوري نانو را بسيار كم دانست و تصريح كرد: امروز بيش از 500 دانشگاه كشور حداقل داراي پنج طرح انجام شده يا در حال انجام نانو بوده و بيش از دو هزار نفر محقق در اين حوزه در حال فعاليت هستند.
مدير دبيرخانه ستاد توسعه فن‌آوري نانو خاطرنشان كرد: براساس سند راهبردي فن‌آوري نانو، ايران بايد تا سال 2015 (1393) در بين 15 كشور برتر جهان در اين حوزه قرار گيرد و براساس سند چشم‌انداز نيز بايد تا سال 2025 به مقام اول علم و فن‌آوري در سطح منطقه برسيم؛ بنابراين بايد اعتبار بيشتري به فن‌آوري نانو اختصاص پيدا کند.
وي جايگاه ايران را در زمينه مقالات علمي نانو در سال 2007 در رتبه بيست و پنجم دنيا عنوان كرد و افزود: از لحاظ توليد ثروت هيچ كشوري رتبه بندي انجام نداده است ولي از آغاز سال 2008 تاكنون ايران رتبه اول در منطقه را از لحاظ فن‌آوري، توليد علم و ثروت نانو داشته است.
مهندس سلطاني تاكيد كرد: در منطقه، بعد از ايران، تركيه فعاليت‌هاي زيادي در حوزه علم و فن‌آوري نانو داشته است، همچنين كشورهاي پاكستان، امارات متحده عربي، قطر و عمان نيز داراي فن‌آوري نانو مي‌باشند.
مدير دبيرخانه ستاد توسعه فناوري نانو با اشاره به عرضه تجاري 9 محصول نانو توليد داخل به بازار تصريح كرد: 20 محصول جديد نيز در آستانه ورود به بازار هستند.
سلطاني در پايان با اشاره به بودجه حدود 18 ميليارد توماني ستاد ويژه توسعه فن‌اوري نانو گفت: هفت ميليارد تومان اين اعتبار، بودجه هزينه‌اي و 11 ميليارد تومان به بودجه عمراني تخصيص يافته است كه پيشبرد مناسب برنامه‌ها و فعاليت‌ها مستلزم چند برابر شدن بودجه ستاد است.

٠٨:٢١ ١٧/٠٧/١٣٨٧
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد