٠٤:٢٩ ٠٤/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
در نشست اعضاي كميسيون اجتماعي مجلس با پژوهشگاه علوم انساني و مطالعات اجتماعي جهاد دانشگاهي مطرح شد:
جهاد دانشگاهي مي‌تواند به عنوان اتاق فكر به مجلس كمك كند

نشست نمايندگان كميسيون اجتماعي مجلس شوراي اسلامي با رييس، معاونان و جمعي از پژوهشگران جهاد دانشگاهي در زمينه همكاري‌هاي فيمابين شب گذشته در محل پژوهشگاه علوم انساني و مطالعات اجتماعي جهاد دانشگاهي برگزار شد.
به گزارش خبرنگار علمي – پژوهشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر طيبي، رييس جهاد دانشگاهي در اين ديدار وجود نگاه كاربردي نسبت به حل مسايل جامعه را از ويژگي‌هاي جهاد دانشگاهي عنوان كرد و بر لزوم استفاده بيشتر از تجارب و توانمندي‌هاي جهاد دانشگاهي در راستاي رفع مشكلات كشور تاكيد كرد.
دكتر تاروردي، معاون پژوهشي جهاد دانشگاهي نيز با اشاره به سابقه جهاد دانشگاهي، گفت: جهاد دانشگاهي مي‌تواند به عنوان يك اتاق فكر به مجموعه مجلس كمك كند.
وي با بيان اينكه تنها 20 درصد بودجه جهاد دانشگاهي توسط دولت تامين مي‌شود، خواستار حمايت‌هاي بيشتري از مجموعه جهاد دانشگاهي شد.
دكتر قبادي رييس پژوهشگاه، علوم‌انساني و مطالعات اجتماعي نيز با ارائه گزارشي از فعاليت‌هاي پژوهشگاه گفت: اين پژوهشگاه داراي 11 گروه تخصصي و سه پژوهشكده علوم اجتماعي، علوم انساني و علوم توسعه است.
وي برگزاري بيش از 10 همايش ملي و بين‌المللي و انتشار يافته‌هاي آن، برگزاري بيش از 30 كارگاه پژوهشي، ‌ارائه مشاوره تخصصي به سازمان‌ها، نهادها و وزارتخانه‌ها، برگزاري بيش از 60 عنوان نشست علمي و ميزگردهاي تخصصي در 3 سال، برگزاري بيش از 70 كارگاه ترويج يافته‌هاي پژوهشي در قالب‌هاي گوناگون، اقدام براي راه‌اندازي دوره‌هاي تحصيلات تكميلي پژوهش‌محور، انعقاد تفاهمنامه قرارداد با بيش از 50 سازمان و دستگاه اجرايي، ‌علمي و پژوهشي، بهره‌برداري بيش از 90 سازمان و دستگاه اجرايي از نتايج تحقيقات پژوهشگاه را برخي از فعاليتهاي اين پژوهشگاه جهاد دانشگاهي بيان كرد. وي در ادامه به ارائه گزارشاتي از رتبه‌هاي علمي پژوهشگاه در سطح ملي و كسب جوايز اشاره كرد.
رييس پژوهشگاه علوم انساني و مطالعات اجتماعي با ارائه پيشنهادي از نمايندگان مجلس خواستار شد تا اين پژوهشگاه در صورت صلاحديد و حمايت مجلس، مركز خدمات تخصصي پايش شاخص‌هاي اجتماعي (رصد وضعيت اجتماعي ايران) را تاسيس نمايند.
وي همچنين گفت: پژوهشگاه علوم انساني و مطالعات اجتماعي به عنوان مشاوري امين و متخصص آماده پذيرش مسووليت و همكاري با كميسيون اجتماعي در مباحث اجتماعي برنامه پنجم توسعه خواهد بود.
نصيرپور عضو كميسيون اجتماعي و نماينده سراب نيز در اين ديدار با بيان اينكه پژوهشگاه علوم انساني مي‌تواند به عنوان مشاور كميسيون اجتماعي مجلس باشد، اظهار اميدواري كرد: جهاد دانشگاهي بتواند با ارائه گزارش‌هاي كاربردي، مجلس را در تصويب قوانين جديد و اصلاح قوانين چالش‌زا كمك كند.
وي تصريح كرد: كميسيون اجتماعي مجلس براي رسيدگي به مسايل اجتماعي به شدت نيازمند مشاوره است كه در اين زمينه از پيشنهادات و مشاوره‌هاي جهاد دانشگاهي استقبال كنيم.
سليمان جعفرزاده، رييس كميسيون اجتماعي و نماينده ماكو نيز در سخناني كوتاه در اين مراسم از مجموعه جهاد دانشگاهي خواست تا حد امكان به مجلس كمك كنند.
گفتني است، در اين مراسم برخي از فعاليتهاي علمي پژوهشگاه علوم انساني و مطالعات اجتماعي تشريح شد.

١٥:١١ ٢٤/٠٧/١٣٨٧
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد