٠٢:٥٦ ٠٤/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
دبير جشنواره جوان خوارزمي خبر داد:
معرفي برندگان مسابقات ملي رباتيك خوارزمي به رقابت‌هاي جهاني ربوكاپ
پيگيري اعطاي تسهيلات بنيادنخبگان به برندگان مسابقات ربات

دبير جشنواره جوان خوارزمي با اشاره به برگزاري نخستين دوره مسابقات ملي رباتيك خوارزمي در قالب اين جشنواره از معرفي برگزيدگان مسابقات به رقابت‌هاي بين‌المللي رباتيك و بنياد ملي نخبگان و مراجع مشابه براي بهره‌مندي برگزيدگان از تسهيلات پيش‌بيني شده خبر داد.
به گزارش خبرنگار علمي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، دكتر ايكاني، دبير بخش دانشجويي و آزاد مسابقات ملي رباتيك خوارزمي خاطرنشان كرد: در حال رايزني با رييس بنياد ملي نخبگان هستيم تا تسهيلاتي که از سوي بنياد به برندگان جشنواره جوان خوارزمي اختصاص مي‌دهد را به برگزيدگان مسابقات ملي رباتيک نيز تعميم دهيم.
وي در خصوص شاخص‌هاي ارزيابي تيم‌ها در مسابقات ملي رباتيك خوارزمي گفت: جايگاه تيم در مسابقات قبلي، تعداد مقاله‌هايي كه تيم داشته، امتيازي كه در مسابقات روباتيك به دست آورده است از جمله شاخص‌هاي ارزيابي تيمها به حساب مي‌آيد.
وي تعداد پذيرفته شدگان تيم‌هاي ثبت‌نامي را حدود 60 درصد از 470 تيم متقاضي اعلام كرد و افزود: سال گذشته در جشنواره جوان خوارزمي با وجود 58 طرح تك نفره و تيم دو نفره كه 35 طرح دانش‌آموزي و 25 طرح دانشجويي بود، نيم ميليارد تومان از طرف بنياد ملي نخبگان به اين جشنواره اختصاص داده شد، ولي اعتبار جشنواره امسال هنوز مشخص نيست.
دكتر نبي الله احمدي، دبير بخش دانش‌آموزي جشنواره جوان خوارزمي هم درباره مراحل داوري اين مسابقات، تاكيد كرد: داوري اين مسابقات در سه مرحله مقدماتي، داوري حضوري و مرحله مسابقات انجام خواهد شد كه در مرحله مقدماتي، داده‌هاي تيم‌ها و تيمهاي راه يافته به مرحله دوم بررسي و مشخص مي‌شوند كه اين مرحله در 26 مهرماه به پايان رسيده است و نتايج آن تا فردا در سايت اعلام خواهد شد.
وي خاطرنشان كرد: در مرحله دوم، برگزاري داوري حضوري، بررسي نتايج داوري‌ها و تعيين تيم‌هاي برگزيده براي شركت در مسابقات نهايي انجام خواهد شد و در مرحله پاياني برگزيدگان مرحله دوم به رقابت خواهند پرداخت. در اين مسابقه يك روز به عنوان آماده سازي هر يك از تيم‌ها و دو روز جهت اجراي مسابقه و تعيين منتخبان نهايي اختصاص مي‌يابد.
دكتر احمدي ضمن بيان اين كه مدارك علمي و داوري حضوري و انجام مسابقات از شاخصه‌هاي ارزيابي تيم‌ها هستند، اذعان كرد: هر يك از شاخصه‌هاي مذكور داراي ارزش مجزا بوده و براي هر يك از بخش‌ها نيز شاخص‌هاي خاص خود توسط كميته مركزي مسابقات تعيين شده است.
وي در پايان جمع كل تيم‌هاي شركت كننده در بخش دانش‌آموزي را 166 تيم اعلام كرد و افزود: از 31 استان كشور، 14 استان شركت‌كننده‌اي نداشته‌اند كه از ميان 17 استان شركت‌كننده، استانهاي تهران با 54 تيم در چهار ليگ و اصفهان با 48 تيم در چهار ليگ بيشترين شركت كننده را دارند.

٠٨:٤٦ ٣٠/٠٧/١٣٨٧
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد