دبير شوراي آموزش پزشكي خبرداد:
شرايط ادامه تحصيل دانشجويان ايراني شاغل به تحصيل در دانشگاههاي خارج ازكشور
ارتقاي سبد رفاهي دستياران رشتههاي تخصصي
دبير شوراي آموزش پزشكي و تخصصي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي از ارتقاي سبد رفاهي دستياران رشتههاي تخصصي خبر داد و افزود: شرايط ورود، ادامه تحصيل و فراغت از تحصيل دانشجويان دورههاي تخصصي و فوق تخصصي ايراني شاغل به تحصيل در دانشگاههاي معتبر خارج از كشور در نشست شوراي آموزش پزشكي وزارت بهداشت تصويب شد.
دكتر محمدعلي محققي در گفتوگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اشاره به مصوبات شصت و نهمين نشست شوراي آموزش پزشكي و تخصصي وزارت بهداشت در خصوص ارتقاي سبد رفاهي دستياران رشتههاي تخصصي، گفت: به منظور ارتقاي امور رفاهي و تحصيلي دستياران كمك هزينه تحصيلي ماهانه دستياران مجرد به 350 هزار تومان و متاهلين به 450 هزار تومان افزايش يافته است.
وي با بيان اينكه افزايش سنواتي ارقام اعلام شده معادل مصوبه هيات دولت خواهد بود، اظهار كرد: همچنين دستياران متقاضي استفاده از تسهيلات صندوق رفاه دانشجويان ميتوانند بر اساس تعرفههاي پيشنهادي ويژه از طرف دبيرخانه شوراي آموزش پزشكي و تخصصي و با تصويب هيات امناي صندوق رفاه دانشجويان از تسهيلات بهرهمند شوند.
وي افزود: اين تسهيلات به صورت وام بوده و بايد پس از فراغت از تحصيل طبق مقررات صندوق رفاه بازپرداخت شود.
دبير شوراي آموزش پزشكي و تخصصي وزارت بهداشت ادامه داد: براي بهبود وضعيت معيشتي دستياران هيات امناي هر دانشگاه صندوقي را از محل سرجمع درآمدهاي بيمارستانهاي آموزشي ايجاد و تا سقف 200 هزار تومان در ماه با تاييد دانشكده پزشكي تحت عناويني چون كشيك غيرموظف، سختي كار، حق اشعه و ساير فعاليتهاي آموزشي و پژوهشي و درماني بر حسب ضوابط مربوطه به دستياران اختصاص خواهد داد.
وي با تاكيد بر اينكه ميزان در نظر گرفته شده مشمول افزايش بر حسب سنوات ميباشد، خاطرنشان كرد: صندوق رفاه دانشجويان بايد در صورت تصويب هيات امناي مربوطه مبالغي را به عنوان وام وديعه مسكن به دستياران رشتههاي تخصصي باليني پزشكي در حد مقدورات پرداخت كند، همچنين دستياران پس از اتمام دوره دستياري موظف به بازپرداخت مبلغ مذكور ميباشند.
وي در ادامه از تهيه آييننامه اجرايي در خصوص پرداخت وام وديعه مسكن به دستياران حائز شرايط خبر داد و افزود: اين موارد در اولين نشست هيات امناي دانشگاههاي مجري برنامه دستياري مطرح و در صورت تصويب از اول مهر ماه بايد اجرا شود.
دكتر محققي با اشاره به شرايط ورود، ادامه تحصيل و فراغت از تحصيل دانشجويان دورههاي تخصصي و فوق تخصصي ايراني شاغل به تحصيل در دانشگاههاي معتبر خارج از كشور، گفت: انتقال دانشجويان ايراني شاغل به تحصيل در دانشگاههاي معتبر خارج از كشور كه دوره دستياري خود را از اول ژانويه 2008 به بعد شروع كردهاند به دانشگاههاي داخل كشور ممنوع ميباشد.
وي ادامه داد: ارزشيابي مدارك تحصيلي دستياراني كه دوره آموزشي خود را در يكي از دانشگاههاي معتبر به تعيين شوراي عالي ارزشيابي مدارك دانش آموختگان خارج از كشور، قبل از تاريخ اول ژانويه 2008 شروع كردهاند، مقدمتا در سطح اين شورا الزامي است و پس از ارزشيابي و سطح بندي، مدارك تحصيلي دريافت و اخذ پذيرش از يكي از دانشگاههاي تيپ 2 و دانشگاههايعلوم پزشكي اهواز و كرمان توسط متقاضي الزامي است.
وي با بيان اينكه در صورت موجود نبودن رشته در دانشگاههاي فوق امكان انتقال و مهمان شدن وجود نخواهد داشت، تصريح كرد: دبيرخانه شوراي آموزش پزشكي و تخصصي براي اين متقاضيان پرونده تحصيلي تشكيل داده و به دانشگاههاي مربوطه معرفي ميكند، همچنين پس از معرفي به دانشگاه مورد نظر براي تكميل تحصيلات، كليه مقررات دستياري به جز انتقال و مهمان شدن دقيقا مشابه دانشجويان داخلي ملاك عمل خواهد بود.
دبير شوراي آموزش پزشكي و تخصصي وزارت بهداشت در خاتمه تاكيد كرد: حدود شهريه اين دسته از دانشجويان توسط دبيرخانه در هر سال تحصيلي تعيين شده و با تصويب هيات امناي دانشگاه ذيربط قابل اجرااست.
١٠:٠٠ ١١/٠٨/١٣٨٧