رئيس دانشگاه پيام نور شهركرد:
اميدواريم اوباما رفتاري متفاوت داشته باشد
رئيس دانشگاه پيام نور شهركرد گفت: اميدواريم اوباما رفتاري متفاوت از رفتار سياستمداران قبلي آمريكا داشته باشد
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از شهركرد، دكتر سيد رامين غفاري، چهارشنبه 22 آبان ماه در جلسه هم انديشي روسا، مسئولان بسيج دانشجويي و مسئولان فرهنگي مراكز پيام نور استان چهارمحال و بختياري، با بيان اين مطلب تصريح كرد: با انتخاب اوباما واقعاً اين شبهه مطرح است كه سياستمداران آمريكایی اين بار براي تداوم سياستهاي شوم خود يك سیاه پوست را بازيچه دست خود قرار داده اند.
وي با بيان اينكه تصور اين شبهه براي سفيد پوستان و حتي سياه پوستان آمريكا مشكل است، اظهار اميدواري كرد: كه انتخاب اوباما با اين قصد و نيت نباشد.
غفاري خاطرنشان كرد: كشورهاي استعمارگر و سلطه جو با سرکردگي آمريكا و انگليس به ممالك جهان به چشم يک مستعمره نگاه مي كنند و با ايجاد تحريف در تاريخ و پيشينه سرزمينهاي جهان به ويژه در كشور اسلامي ايران، ايجاد فرق و گروههاي الحادي و معاند و برانگيختن تعصبات قومي، ملي و منطقهاي، سعي در ايجاد نفاق و دو دستگي در كشورهاي اسلامي و جوامع در حال رشد دارند.
رئيس دانشگاه پيام نور شهركرد نفوذ آمريكا در كشورهاي همسايه و دولت ايران، تحريك كشورهاي عربي حاشيه خليج فارس از جمله گذاشتن نام جعلي عربي بر خليج فارس، طرح و تعريف سرزمينهاي حائل، دست اندازي در مرزها، تصويب هزينههاي سنگين در راستاي مبارزه با اسلام، ايجاد اختلاف بين شيعه و سني، عرب و عجم، حتي بين ترك، لر، كرد و .... در ايران را از ترفندهاي ديگر آمريكا و همپيمانانش براي مبارزه با كشورهاي مسلمان به ويژه ايران برشمرد.
وی تعبير حضرت امام (ره) از آمريكا به عنوان شيطان بزرگ را بسيار هوشمندانه و جالب توجه خواند و افزود: آمريكا از زمينههايي براي اجراي نقشههاي خود وارد عمل مي شود كه تصور آن مشكل است و گاهي افكار و انديشههايي را در كشور تبليغ مي كند كه عين دين تصور شود و افراد را تحت تاثير اين انديشهها، رفتارها و باورها قرار مي دهد.
غفاري با اشاره به اهميت جايگاه و رسالت بسيج دانشجويي در دانشگاهها، بر اطلاع رساني و آگاه ساختن قشر جوان در مراكز علمي كشور توسط بسيج دانشجويي تاكيد كرد.
رئيس دانشگاه جامع پيام نور شهرکرد با استناد به بيانات مقام معظم رهبري پيرامون رسالت بسيج تصريح كرد: بسيج در همه زمينهها و در تمام بخشهاي توسعه و در تمام مراجع و سازمانها و به طور خاص در دانشگاهها كه تقويت نيروي انساني را به عهده دارد، بايد يك بازوي اجرايی قدرتمند و توانمند براي كشور باشد كه باید براين مبنا، تئوريهاي مورد نظر و برنامههاي سالانه را در دانشگاهها تدوين و تنظيم كرد.
وی با تاكيد بر اينكه مسائل فرهنگي نقش بنيادي و ريشهاي در دانشگاهها دارد، اذعان داشت: با توجه به گستردگي و حجم كار با افزايش سه برابري تعداد دانشجويان و واحدهاي پيام نور در كشور و استان، اين جلسه به منظور هم انديشي و رايزني در خصوص برخي از مسائل و مشكلات و چالشهاي فرا روي دانشگاه با استفاده از تجربه بسيج دانشجويي براي دستيابي به راهكارهاي عملي جهت پويايي، تحول و رشد فرهنگي دانشگاه بيش از پيش است.
غفاری خاطرنشان كرد: توسعه، روندي پويا و در حال گردش است و اين حركت و پويايي و تداوم فرآيند توسعه در همه زمينهها، امري اجتناب ناپذير است پس ما در فرآيند دستيابي به توسعه و رشد كشور و يا در يك مجموعه دانشگاهي نمي توانيم به حركات محدود بسنده كنيم و علاوه بر توسعه عمراني، آموزشي، اقتصادي و اجتماعي، بايد به توسعه فرهنگي با توجه به تاثيرگذاري و بازخوردهاي آن در دانشگاهها بيشتر توجه کنیم
٠٩:٢٦ ٢٥/٠٨/١٣٨٧